Začíná výuka house music. Přijíždí Art Department

13.01.2016 19:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zajímá tě, jak a kdo učí špičkovou house music v Kanadě? Pokud ano, přijď 8. dubna do Roxy, kde bude přednášet torontský profesor deep a tech houseu na fakultě umění - Art Department. Dříve dvoučlenný projekt, dnes jen jednočlenný, ale silnější než kdy předtím.

Art Department plakát
© facebook interpreta
Příběh Art Department je od samého začátku jeden velký úspěch. Na hudební scéně se strhla obrovská vichřice nesoucí jejich jméno, která za sebou nechala zbořené zdi a bariéry mezi jednotlivými žánry. Namísto nich postavila novou katedru umění hudebního undergroudu ("Without You" - feat. Seth Troxler). V dubnu loňského roku oznámili Art Department odchod Kennyho Glasgowa, který se rozhodl vydat na sólovou dráhu.

Jonny White je nyní jediným profesorem vlivného projektu, který vznikl jako společné úsilí s dlouholetým kamarádem. I přes veškerou zodpovědnost, která mu tím připadla, nedává svým studentům prostor k pochybnostem. "Já si prostě jenom užívám té možnosti objevovat cokoli, co cítím, a navíc se tím můžu živit," popisuje Jonny a dle posledních ohlasů je na dobré cestě. Časopis Spin.com zařadil vystoupení Art Department mezi deset nejlepších momentů na Movement Festivalu v Detroitu - rodišti techna.

Art Department je svým způsobem rarita ve světě elektroniky. O tom tě přesvědčí i nedávno vydaný song "Kisses For Roses". Dej dohromady deep beaty, osobitost, instrumentální prvky, trochu ponuré atmosféry a na téhle katedře umění uspěješ.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY