Nová sólová deska Lady Gaga je na cestě. Zpěvačku inspirovala upíří komtesa

24.01.2016 17:12 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Rok 2016 nedá spát příšerám, jak svým fanouškům Lady Gaga láskyplně přezdívá. Poté, co zpěvačka převzala Zlatý glóbus za roli upíří komtesy v seriálu "American Horror Story", se totiž nechala slyšet, že v letošním roce vyjde její nová deska. Zatím se však nechystá oznámit, kdy přesně k tomu dojde.

Její nadcházející album bude prvním sólovým od roku 2013, kdy ovládla davy fanoušků deskou "ARTPOP". V mezidobí jsme se sice dočkali jazzové spolupráce s Tonym Bennettem, ze které vzešlo "Cheek To Cheek", ale není pochyb, že její fanoušci uvítají návrat extravagantního popu.

Jak už bylo řečeno, Lady Gaga v poslední době prokázala, že je nejen zpěvačkou, ale také herečkou. Ač o jejich hereckých dovednostech mnozí pochybují, Zlatý glóbus za roli v seriálu "American Horror Story" si odnesla ona. Právě postava komtesy byla a je pro zpěvačku velkou inspirací. Seriálová exkurze jí totiž údajně připomněla, že i ona sama se vždy vtěluje do určité role. Herectví navíc ovlivnilo její tvůrčí proces při psaní písní.

Na novém albu výstřední zpěvačky se bude mimo jiné podílet i Mark Ronson či Elton John. Právě on měl již možnost vyslechnout si dvě skladby. Podle něj se Lady Gaga vrací ke svým kořenům a její novinky rezonují zvukem hitů "You And I" a "Bad Romance".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY