V roce 2016 se do Prahy vrátí i legendární AC/DC. Tentokrát zahrají pod širým nebem

15.12.2015 09:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kalendář zásadních koncertů pro rok 2016 se nepřestává zaplňovat. Legendární australská kapela AC/DC právě zveřejnila zastávky svého nadcházejícího evropského turné a je velmi potěšující, že jednou z nich bude i naše hlavní město. Do Prahy se AC/DC vrátí již v květnu příštího roku.

Tato australská ikona funguje již úctyhodných pětatřicet let, a jak ukazují poslední léta, rozhodně jí neubývá na síle. To vlastně potvrzuje i loňské, již sedmnácté studiové album "Rock Or Bust", které bylo přijato vřele nejen fanoušky, ale i odbornou kritikou. A právě turné na podporu tohoto titulu dorazí 22. května 2016 i do České republiky, kde se tentokrát kapela představí v rámci koncertu pod širým nebem.

Předprodej vstupenek na pražskou show na letišti v Letňanech, která je jednou z pouhých jedenácti, které kapela v Evropě odehraje, bude zahájen 16. prosince v osm hodin ráno. Vstupenky, o které bude jistě opět obrovský zájem, seženete v sítích Ticketpro a Ticketportal v cenovém rozpětí 1 690 až 2 490 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY