BRNS v nové písni "The Way Up" opět berou dech

19.12.2015 17:31 - Ondřej Selner | foto: facebook interpreta

Belgie, to je - alespoň z mého, čistě subjektivního pohledu - doslova líheň hudebních talentů. Za největší zjevy poslední doby považuji už dobře etablovanou a v Praze nedávno koncertující kapelu Balthazar, posléze originální mladičké muzikanty z Robbing Millions a bruselské BRNS. Právě poslední jmenovaní před nedávnem vydali zbrusu nový singl s názvem "The Way Up". Co od něj čekat?

To, co od předchozí hudby BRNS - pohlcující atmosféru a postupně gradující a rozsáhlé aranže. Jestliže Belgičany pravidelně sledujete, budete novým singlem potěšeni o to víc. Na vavřínech totiž rozhodně neusínají, ba naopak, posouvají se neustále dál. Rostou nejenom technicky, ale i svým uměleckým výrazem, což ostatně potvrzuje i neméně zajímavý černobílý klip ke zmiňované písni, a hlavně nabízené srovnání s debutem "Wounded", jenž byl sice výborný, avšak současná tvorba je o mílové kroky vpředu.

BRNS v současné době chystají nový materiál, informace o nadcházející desce jsou ale zatím jen kusé. Poštěstí-li se, vyjde další nahrávka v průběhu příštího roku. Prozatím si musíme vystačit s novým singlem, který za to ale opravdu stojí. Ostatně, posuďte sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY