Irský producent Sneijder vydává debutové album "Everything Changes"

30.11.2015 18:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Irský producent a DJ Sneijder se za poslední léta vyprofiloval mezi nejsledovanější zástupce tzv. hard trance scény. Na svém kontě má několik komerčně úspěšných singlů, přes šedesát remixů a nyní konečně i debutové album.

Desku pojmenoval "Everything Changes" a nabízí na ní třináct autorských songů. Jeho debut však nepřináší jen trance, ale v některých skladbách zabředl částečně i do elektroniky, nu-skool a ambientních zvuků. A nebyl na to sám. O pomoc požádal přátele a kolegy z tranceové hudební branže, takže album nabízí například i společné songy s Giuseppem Ottavianim, Christinou Novelli nebo Nickem Callaghanem.

Titul "Everything Changes" vyšel digitálně 23. listopadu, od posledního listopadového dne jsou k mání i fyzické nosiče. Vzhledem k tomu, že hudební styl trance prožívá celosvětově opět razantní nárůst obliby, bude Sneijderův debut ke koupi i u nás. Mělo by se tak stát ale až počátkem ledna příštího roku. Kdo by nechtěl čekat a chce stihnout desku koupit třeba k Vánocům, má možnost například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY