Grizfolk před vydáním debutu natočili klip ke skvělému singlu "Troublemaker"

01.12.2015 10:58 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Jméno mladé kalifornské skupiny Grizfolk si dobře zapamatujte. Jejich kariéra je sice dlouhá pouhé tři roky, ale zaslouženě strmě stoupá vzhůru. Prozatím mají v diskografii zapsaných pouze několik EP, ale již absolvovali rozsáhlá turné jako doprovod Bastille. Právě s nimi dokonce vycestovali i mimo rodnou Ameriku a podívali se v roce 2014 i k nám do České republiky do klubu SaSaZu. Nyní Grizfolk připravují svůj plnohodnotný debut, který vyjde zanedlouho, a to v lednu příštího roku.

Z očekávané desky nadějné formace, která stylově asi nejvíce vzhlíží ke krajanům Imagine Dragons, pochází i píseň "Troublemaker" doprovázená videoklipem. Klip sází hlavně na krajinnou scenérii pouště a hor a po vizuální stránce jasně odpovídá americké produkci. Skladba mixuje kytarový rock s popovějšími a elektronickými příměsemi, což možná není nijak originální hudební směs, Grizfolk ale dokázali napsat dostatečně schopný hit, aniž by zabředli do bahna průměru.

"Troublemaker" rozhodně není skladbou, která by se přejedla po prvním poslechu a skladatelský potenciál tu je cítit skutečně výrazně. Uvidíme, s čím přijdou na svém debutu "Waking Up The Giants".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY