Koncert Three Days Grace se pro velký zájem přesouvá do Malé sportovní haly

02.12.2015 13:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Letos v červnu byli jedním z headlinerů královéhradecké edice festivalu Rock For People. A příští rok se 24. ledna vrátí, konkrétně do Malé sportovní haly v pražských Holešovicích. Řeč je o kanadských Three Days Grace. Charismatickou čtveřici, která ve své tvorbě umně kombinuje rock s metalem, grungem a dokonce elektronikou, přiveze pořadatelské duo Rock For People, Michal Thomes a Petr Fořt. Původně bylo jejich vystoupení plánováno v klubu Roxy, ale během tří dnů byla kapacita vyprodána. Proto se koncert kvůli obrovskému zájmu stěhuje do větších prostor.

"Fanoušci kapelu v červnu přijali skvěle a vytvořili výbornou atmosféru. Proto jsme neváhali jejich vystoupení zopakovat i v klubu. Díky enormnímu zájmu jsme v důsledku zvažovali dvojkoncert, nebo větší prostory. Nakonec se lednový koncert uskuteční v Malé sportovní hale na Výstavišti v Holešovicích, cena lístků v předprodeji zůstává stejná," shrnuje Michal Thomes, jeden ze dvou hlavních organizátorů festivalu Rock For People. Vstupenky je možné opět zakoupit v předprodeji v síti GoOut za 790 Kč. Díky přesunu a navýšení kapacity budou moci na koncert zavítat i fanoušci, na které se v první vlně předprodeje nedostalo.

Ačkoliv Three Days Grace fungují již od roku 1992, zavítali vloni do České republiky vůbec poprvé po dlouhých třiadvaceti letech od svého založení. V Kanadě a ve Spojených státech jsou etablovanou a adorovanou kapelou s širokou fanouškovskou základnou a bezmála osmi miliony přívrženci na facebooku. V průběhu své dosavadní kariéry prodali více než šest milionů desek po celém světě. Letos v březnu vydali své páté studiové album, první v čele se zpěvákem Mattem Walstem, s názvem "Human".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY