Solarstone vydává čtvrtý díl své úspěšné kompilace "Pure Trance"

23.11.2015 18:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Během několika posledních let se se stal pojem pure trance symbolem pro klasické tranceové songy se silnou melodií, vokály a především rychlostí pohybující se kolem hranice 140 BPM. Jedním z nejúspěšnějších zástupců tohoto stylu je i Richard Mowatt známý spíše pod uměleckým jménem Solarstone.

Tento Brit odstartoval v roce 2012 novou kompilační řadu "Pure Trance", kterou z poloviny namíchal sám a na druhou část si vždy pozval některého ze svých DJských kolegů. Po Orkidei, Giuseppem Ottavianim a Bryanu Kearneym, kteří doplnili první tři díly, je právě na trh uveden titul "Pure Trance Vol. 4", kam si Solarstone jako hosta přizval italského producenta Gaie Barone.

Ve dvou setech, čítajících dohromady více než sto šedesát minut, se můžeme těšit na přes třicet nejnovějších tranceových kousků. Mezi nimi najdeme krom nových tracků od obou hlavních protagonistů i zbrusu novou produkci nebo remixy songů od Wellenrausch, Chicane, Röyksopp, Aly & Fila nebo Above & Beyond.

Titul vychází digitálně a ve formě dvoudiskového kompletu. První formát je k dispozici od 20. listopadu, fyzické verze vyjdu ve světě o týden později. Do českých obchodů opět taktéž dorazí, bohužel až v první polovině prosince. Pokud nechcete čekat, můžete si je pořídit například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY