The Cure po více než osmi letech vystoupí v České republice

23.11.2015 12:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I rok 2016 bude v České republice napěchovaný koncerty velkých hudebních hvězd. Po Ellie Goulding, Janet Jackson nebo Iron Maiden, kteří své pražské koncertní zastávky již potvrdili, jsou dalšími v pořadí legendární The Cure, kteří se k nám vrátí 22. října 2016.

Tato britská kapela funguje již téměř čtyři dekády, během nichž si získala milióny fanoušků po celém světě. V České republice vystupovala již několikrát, naposledy to bylo v únoru 2008 v rámci jejich posledního velkého světového turné. Po více než osmi letech se tak Robert Smith a jeho kumpáni opět vydají na velkou tour. Příští rok na podzim odehrají v sedmnácti evropských zemích celkem třicet koncertů a jedním z nich bude i ten v pražské pražské O2 areně.

V rámci "THE CURE TOUR 2016" se představí Robert Smith (zpěv/kytara), Simon Gallup (basa), Jason Cooper (bicí), Roger O'Donnell (klávesy) a Reeves Gabrels (kytara). Koncert bude směsicí hitů, rarit, skladeb oblíbených i dosud nevydaných, a to v mnoha případech ve zbrusu nové pódiové prezentaci. Již tyto informace slibují, že tato show bude jednou z koncertních událostí příštího roku. Předkapelou na všech koncertních zastávkách budou The Twilight Sad.

Předprodej vstupenek odstartuje v síti Ticketportal 26. listopadu v 10 hodin dopoledne. Členové Live Nation klubu si je budou moci zakoupit mezi 24. a 25. listopadem a zaplatí za ně od 1 290 - 1 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY