Ostrava v plamenech 2016 představuje první hvězdu - nizozemské Within Temptation

16.11.2015 12:58 - Tisková zpráva | foto: Mirek Valenta/iReport.cz

Mezinárodní rockový festival Ostrava v plamenech pokračuje svým třetím ročníkem v obvyklém prázdninovém termínu. První srpnová sobota tentokrát vychází na 6. srpna. Přesně v duchu předchozích dvou ročníků pokračují organizátoři v zavedeném modelu - sedm kapel, z nichž každá představí svůj koncertní program v plné délce, tedy žádná obligátní festivalová best of.

Loňská účast více než čtyř tisíc fanoušků nejen z celého Česka, ale také ze Slovenska, Polska, Maďarska, Rakouska a Německa, opět potvrdila, že rockový open air festival má v Ostravě své místo. První potvrzenou kapelou je nizozemská symfonicko - metalová kapela sdružená kolem krásné Sharon den Adel. Within Temptation patří k nejrespektovanějším metalovým kapelám Evropy, která slaví úspěchy také v USA a Japonsku. Aktuální album "Hydra" vyšlo loni 31. ledna. Okamžitě se vyšvihlo mezi celosvětově nejprodávanější alba loňského roku a v České republice se stalo dokonce nejprodávanějším albem vůbec.

Mezi největší hity z něj se řadí duet "Whole World Is Watching", který dokonce existuje ve dvou verzích - jedna s Davem Pirnerem, frontmanem amerických Soul Asylum, a Piotrem Roguckim z polské kapely Coma, a také "Paradise (What About Us?)" s Tarjou Turunen. Koncerty Within Temptation jsou známé nejen fantastickou muzikou, ale také skvělou vizuální show, kterou ve své kompletní podobě přivezou také do Ostravy.

Vstupenky jsou v prodeji v limitované edici tisíc kusů za 590 korun. Cena platí pouze do vyprodání. K dostání budou na www.ostravavplamenech.cz a v Infostánku OC Futurum na Novinářské ulici v Ostravě - Mariánských horách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY