shop.musicserver.cz
Hurts - Wings

Hurts si ve "Wings" vychutnávají svou slávu

Vydáno: 13.11.2015 15:22 v sekci Video - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta
Britské duo Hurts vydalo začátkem října třetí řadovku "Surrender" (na kterou brzy přineseme i recenzi), ale prodeje zatím nenaznačují, že by šlo o takový komerční úspěch jako v případě debutu "Happiness". O důvod víc to nevzdat a fandům nabídnout další singlovou jednohubku. V pořadí již šestým singlem se stala píseň “Wings“, ve které se Adam a Theo po baladě "Wish" představují zase trošku divočeji.

Nejde tedy přímo o rychlou píseň (ba naopak), ale její nálada je mnohem živější, euforičtější a chytlavý ooh-ooh refrén láká téměř k sborovému zpěvu. Velmi zajímavý je i videoklip. Oba členové Hurts totiž hrají tak trošku sebe - úspěšné a hlavně (trochu) nafoukané hvězdy. Theo se do role opravdu vžil a ukazuje, jak moc si své popularity užívá - odmítá ztrácet čas s médii, naopak až moc času věnuje (krásným) fanynkám a neřestem jako je alkohol.

Dodejme, že nápad na scénář se zrodil v hlavě britské režisérky Dawn Shadforth, která pro Hurts natočila již klip k hitu "Wonderful Life" nebo nedávnému singlu "Lights". Znát ji ale můžeme díky skvělým klipům pro Björk, Primal Scream, Florence And The Machine a Goldfrapp.

7/10

  • ty vole (jarecek, 13.11.2015 15:37) Reagovat

    tydle dementy jsem nesnasel od zacatku, ale letosni deska .. to je fakt priserna sracka .. hnuj, dno, anti-muzika, anti-vsechno .. kekel

    • Re: ty vole (Anonym, 13.11.2015 16:27) Reagovat

      Pardon, ale výpovědní hodnota vašeho příspěvku je 0! Taky nepíšu pod video metalový skupiny, že je to sračka, když to není můj šálek kávy ;-)

      • Re: ty vole (jarecek, 13.11.2015 17:47) Reagovat

        me kvalifikovane a zcela vecne prispevky k muzice, jako je ten predchozi, nezakladam na tom, zda je ten ci onen zanr muj salek kavy, ale na tom, co o dane problematice vim.

        pokud vyjdeme z faktu, ze z prvnich peti stran www.last.fm/tag/synthpop/artists neboli sta intepretu mam naposlouchane kompletni diskografie ctyriceti z nich a dalsich ctyricet jmen znam z vetsi ci mensi casti, pricemz mam nastudovany zanr jako takovy, znam vnitrni i vnejsi konext, grupovani kolem vice i mene zasadnich labelu a vsechny ty sracky, jak se to dela, kdyz se o muziku zajimas, pak si s dovolenim i bez napisi, ze tihle buzeranti s bilou ruzi v prdeli jsou obycejni sasci.

        chces dobrou synth-popovou desku? pust si treba dare od human league. to je umeni lidi, kteri maj skutecnej talent, inteligenci a kteri vytvorili nadscasove dilo hodne uznani a obdivu. a kdyz ten kopanec do hlavy nezabere, nezoufej. vzdycky se muzes vratit k hrc ..

        • Re: ty vole (strom-z, 13.11.2015 19:34) Reagovat

          jarecku díky za tip (human league). nicméně třeba wonderful life je podle mě pořád dost slušná pecka, citlivě udělanej synthpop. je fakt, že první singl z nový desky mě na první poslech taky spíš odstrašil.

          • Re: ty vole (jarecek, 13.11.2015 20:24) Reagovat

            k tobe bejvam spis vstricnej, i kdyz bychom se asi hodnekrat neshodli, ale chovas se tu normalne, takze reknu tohle:

            prvni deska hurts jako spousty dalsich kapel je zjevne vysledkem dlouholetyho sbirani materialu, kterej obvykle debutum predchazi. a v ramci toho casu v kombinaci s tvym kreativnim pocatkem, kdy jeste nemusis bejt v cyklu, kdy nemusis resit sebevykradacky, absence nosnejch napadu a vsechny ty hovna, co pak hudebniky potkavaj, tak dokazali dat dohromady nekolik skladeb, ktere by nekdo mohl oznacit za povedene, silne, s hooky, klenbami atakdale atakdale. ale tahle priprava prvotiny muze bejt casto kamuflazi, ze na to interpret opakovane v kratsim rozpeti nema.

            a s druhou deskou se to odkrylo. uz nemeli pet nebo kolik let, aby davali dohromady matros. a uz se zacina rychle ukazovat, ze na to proste nemaj. vytlacili tam nejaky dva songy podle mustru debutu, kde by mohly delat becko. o tridu nizsi song-writing se maskuje preprodukovanosti, vykradackou zvuku jinejch interpretu, co zrovna frcej nebo spis dva roky zpatky.

            tak je potom jasny, co bude nasledovat potreti. pruser. dokonala absence "velkejch" refrenu, jejich povrchnost uz nemaj cim zabalit, zustava jen nalestene cernobile hovno s ruzickou. stuart price v kreditech budiz dukazem tvurci zoufalosti. uvidime, jak moc budou samostatni na ctyrce. hurts se chtej prodavat a na to potrebuji pro svy jednoduchy fans jednoduchy funkcni veci. a hlavne, musi se to libit.

            navic nemam rad jejich image, stylizaci, cely to cernobily pritepleny posmutnely mysticno nebo co to ma kurva bejt. cely je to umely jak papundekl. fotky, koncerty. lacinnej produkt, kterej se schovava za libivej obal. muzes bejt temnej, posmutnelej, melancho, dokonce muzes bejt egoistickej ubrecenec, ale delej to alespon zajimave. viz yorke nebo treba waters ..

            zaver je potom pro me jasnej: jsou to normalni chcaci, ktery bych zavrel do klece a tam je chodil mlatit tak dlouho, az by jim docvaklo, ze maj delat neco jinyho. treba drzet hubu a soupat nohama. takze tak ..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Blue Lab Beats - Když jsme se dozvěděli o zisku Grammy, oněměli jsme a tančili
Rozhovory: Blue Lab Beats - Když jsme se dozvěděli o zisku Grammy, oněměli jsme a tančili Londýnská jazzová scéna v posledních letech pulzuje, září a produkuje jedno výrazné jméno za druhým: Ezra Collective, Nubya Garcia, Alfa Mist, Oreglo nebo Blue Lab Beats. Posledně zmínění, tedy Mr DM a MK-OK, zahrají 13. října na... čtěte zde
Vydáno: 07.10.2024 13:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
The Smile - Cutouts 8/10
Recenze: The Smile jsou na třetím albu "Cutouts" velkolepě hraví Trojice The Smile, ve které se sešli Thom Yorke a Jonny Greenwood z Radiohead s Tomem Skinnerem ze Sons of Kemet, si společné hraní užívá natolik, že letos vydala už svou druhou desku "Cutouts". A jak se dozvíte z naší recenze, opět jde... čtěte zde
Vydáno: 07.10.2024 00:00 v sekci Recenze
Vladimír Mišík - Ulici bičuje déšť 9/10
Audio: Venku zuří bouře, v hospůdce je klid. "Ulici bičuje déšť" krátí čas do vydání novinky Vladimíra Mišíka Do vydání očekávaného třetího plodu spolupráce Vladimíra Mišíka a producenta Petra Ostrouchova, desky "Vteřiny, měsíce a roky", zbývá už jen necelý týden - vyjde v pátek 11. října. Po klipem doplněné skladbě "Tak dobře"... čtěte zde
Vydáno: 06.10.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Audio
Jon Anderson - True 9/10
Recenze: Albovou novinkou "True" hází Jon Anderson rukavici bývalým kolegům z Yes Jon Anderson, ikonický hlas stojící za progresivními rockovými pionýry Yes, o sobě dává vědět sólovkou "True". Ta představuje významný příklon ke stylu zpěvákovy bývalé domovské kapely, byť nadále pokračuje v prozkoumávání... čtěte zde
Vydáno: 06.10.2024 08:00 v sekci Recenze
Tereza Mašková, Růžová Lucerna, Velký sál Lucerny, Praha, 4.10.2024
Naživo: Díky vokální bohyni Tereze Maškové byl v Lucerně svět na chvíli růžovější Ani ne rok od první "Růžové Lucerny" se Tereza Mašková do sálu s bohatou historií vrátila, tentokrát hned na dva večery. Úspěch slavila nejen díky síle svého hlasu a melodickým písním, ale i zásluhou něhy, pokory a lidskosti -... čtěte zde
Vydáno: 05.10.2024 12:30 v sekci Naživo

ALBUM TÝDNE 41/2024

The Smile
Cutouts

Trojice The Smile, ve které se sešli Thom Yorke a Jonny Greenwood z Radiohead s Tomem Skinnerem ze Sons of Kemet, si společné hraní užívá natolik, že letos vydala už svou druhou desku "Cutouts". A jak se dozvíte z naší recenze, opět jde o jedinečný zážitek.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
St 09.10.
Lenka Dusilová Band (CZ) (Lucerna Music Bar, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)
Po 14.10.
Oska (A) (Cross, Praha)
Po 14.10.
Fink (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Út 15.10.
Jonas Brothers (US) (O2 arena, Praha)
St 16.10.
Melanie Martinez (US) (O2 arena, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Vladimír Mišík Prince The Prodigy Tommy Mottola Marek Ztracený Coldplay Madonna Taylor Swift Katy Perry Lucie Vondráčková Lady Gaga Linkin Park Richard Müller Dua Lipa Viktor Sheen Billie Eilish Queen Ed Sheeran The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe