Olly Murs vydá reedici poslední studiovky, přidá nové songy i záznam koncertu

12.11.2015 13:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V druhé polovině listopadu minulého roku vydal britský zpěvák Olly Murs své čtvrté studiové album. Deska "Never Been Better", která přinesla hitový duet s Demi Lovato "Up" nebo úspěšný singl "Wrapped Up", se ale již brzy dočká napěchované reedice.

Olly Murs - Never Been Better (Special Edition)
© facebook interpreta
Olly rozhodně není žádný troškař a tak s bonusy opravdu nešetří. Kromě třinácti písní původní verze totiž titul "Never Been Better: Special Edition", který bude k mání přesně rok po loňském vydání, tedy 20. listopadu, nabídne i pět nových songů, živou verzi hitu "Up", kde Demi nahradila Ella Eyre a živý cover hitu "Last Christmas".

Z pěti výše zmíněných nových písní hraje aktuálně prim song "Kiss Me", který Olly napsal společně s kolegou a kamarádem, zpěvákem a skladatelem Taio Cruzem. Píseň se již nějaký ten den prohání evropským éterem a byla doplněna i vkusným videoklipem. Pokud jste jej ještě neviděli, můžete to změnit níže.

Tím ale bonusy reedice nekončí. K audio CD totiž bude přibaleno i koncertní DVD, na kterém fanoušci najdou kompletní vystoupení jedné ze zastávek Ollyho uplynulého turné. Kromě devatenácti písní, ve kterých si mimo jiné zahostovala i již zmíněná Ella Eyra nebo Robbie Williams, si budeme moci vychutnat i dokument mapující průběh celé tour.

Pro úplnost ještě dodejme kompletní tracklist. CD nabídne tyto skladby: Did You Miss Me?, Wrapped Up (ft. Travie McCoy), Beautiful To Me, Up (ft. Demi Lovato), Seasons, Nothing Without You, Never Been Better, Hope You Got What You Came For, Why Do I Love You, Stick With Me, Can't Say No, Tomorrow, Let Me In, Kiss Me, Stevie Knows, If I Stay, Sacrifice, Love Shouldn’t Be This Hard, Up (Live Lounge feat. Ella Eyre), Last Christmas (Live Lounge).

DVD: Intro, Did You Miss Me?, Right Place Right Time, Why Do I Love You, Hey You Beautiful, Hand On Heart, Never Been Better, Seasons, Piano Section, Hope You Got What You Came For, Heart Skips A Beat, Up (feat. Ella Eyre), Dance With Me Tonight, Let Me In, Dear Darlin’, Beautiful To Me, Troublemaker (feat. Robbie Williams), Nothing Without You, Wrapped Up / Treasure + Behind The Scenes.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY