J.A.R. se tradičně objeví 17. listopadu v pražské Lucerně

11.11.2015 16:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Už 26. narozeniny oslaví 17. listopadu 2015 kapela J.A.R.. V den oslav Sametové revoluce tak opět proběhne ve Velkém sále Lucerny koncert, který je již bez nadsázky spjatý s podzimní Prahou. Holý - Bárta - Klempíř - Viktořík - Chyška - Balzar - Zbořil - Kaspar - Kop - Jelínek. Zkrátka opět v nezměněné sestavě, s největšími hity na setlistu a s energií, která vás dobije až do Vánoc. Jaři v současné době pilně pracují na nové desce, která vyjde příští rok, a kdo ví, třeba z ní dají i ochutnat.

Oto Klempíř k tomu dodává: "Slovo J.A.R. je mnoha lidmi vnímáno jako něco velmi záhadného, protože ani po desetiletích existence ještě nikdo nepřišel na kloub tomu, o co této kapele vlastně jde - chce publikum pobavit, poučit, zesměšnit, nebo mu jenom zahrát?! Podzimní tour J.A.R. vám totiž chce srozumitelně vysvětlit, co to znamená myslet jarovsky, jak to vzniká, čím se to odlišuje od běžného myšlení a jestli je možné hrát dadaistický funk. Zkrátka, nikdo nesmí odejít nepoučen! Všichni členové kapely jsou napnuti k prasknutí, zda se jim to povede. Á propos, výše IQ publika ani hudebníků není nijak limitována."

Vstupenky zakoupíte v předprodejích Ticketpro, tak neváhejte s koupí. Ostatně v minulosti se již několikrát ukázalo, že čekat na poslední chvíli se v případě koncertu J.A.R. nevyplácí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY