Metaloví Primal Fear porušují na nové desce pravidla

18.11.2015 16:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Němečtí Primal Fear patří mezi stálice moderní metalové scény a pravidelně zásobují své posluchače novým materiálem. Po "Delivering The Black" se chystají v příštím roce udeřit na scénu s deskou "Rulebreaker". Termín vydání byl stanoven na 1. února 2016.

Nahrávka bude k dostání jako standardní CD, luxusní verze CD a DVD a také na vinylu. Pro skalní fanoušky bude připravena limitovaná edice na vinylu s luxusním přebalem, kterému bude vévodit hlava orla. A na co se příznivci mohou těšit? "Na tradiční riffy, třaskavé songy a ambiciózní hudební styly," jak stojí v oficiálním tiskovém prohlášení. Přesvědčte se ostatně sami poslechem traileru pod článkem.

Zpěvák Ralf Scheepers k jedenácti novým skladbám prozradil: "Máme tolik energie a fantastických melodií, že jimi každá skladba doslova přetéká. Nepochybuji o tom, že si fanoušci novou desku zamilují! Docílili jsme navíc perfektní atmosféry díky hostujícímu orchestru. Svým slovům jsme dostáli a přinášíme poctivou porci heavy metalu se všemi znaky typickými pro Primal Fear"!

Tracklist novinky Primal Fear je následující: Angels Of Mercy, The End Is Near, Bullets & Tears, Rulebreaker, In Metal We Trust, We Walk Without Fear, At War With The World, The Devil In Me, Constant Heart, The Sky Is Burning, Raving Mad. Luxusní edici navíc doplňují písně: Final Call, Don't Say You've Never Been Warned.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY