shop.musicserver.cz
Nové desky pro 4. týden

Nové desky pro 4. týden

Vydáno: 31.01.2016 06:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vedle slavné dvojice zpěvaček, Rihanny a Siy, se můžeme těšit na spoustu nováčků. Představí se vám trio Wet, irští Walking On Cars, dvojice Seafret, či hitmaker Charlie Puth. K nim přibudou Bloc Party, Yanni, či Jadakiss, Buddy Miller si pozval na desku fůru přátel a konečně vyšly reedice alb Phila Collinse.

Pokud se v pondělí 1. února vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Rihanna - Anti
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

Rihanna - Anti
O tom, že Rihanna chystá nové album, se šuškalo už dlouho a sama zpěvačka toto přiživovala, především tedy na konec zimy ohlášeným turné. Ve středu vyšel první singl alba "Work", který nahrála společně s Drakem, a pak už se čekalo pouze na to, kdy a jakým způsobem novinku "Anti" vypustí. Stalo se tak jen o den později, kdy na sociálních sítích ohlásila, že novinka je k poslechu na streamovací službě Tidal. Týden bude ke slyšení pouze tam a fanoušci se tak mohou těšit na třináct písniček, které složila především sama zpěvačka. Tak k sobě přizvala kupu spolupracovníků, takže má dále v jejím osmém počinu prsty například Jeff Bhasker, Boi 1da, The Weeknd, Travis Scott, The-Dream, Hit-Boy, PartyNextDoor, Kevin Parker, No I.D., Brian Kennedy, nebo Timbaland. Výsledek ovšem není čistokrevné r'n'b či hip hop, ale barbadoská muzikantka si tentokrát hodně hraje se zvukem, když zmíněné styly hojně míchá s elektronikou, jazzem, či neo-soulem a pokukuje i po experimentální hudbě. Komu se tento styl zalíbí, může později vyhledat i deluxe edici, která bude o tři písničky bohatší. "Anti" je ke slyšení na již zmíněném Tidalu. Kdo tuto službu nevyužívá, může využít náznaků na Rihannině webu.


Sia - This Is Acting (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / electro pop

Sia - This Is Acting
Australanka Sia se po roce a půl vrací s novým studiovým albem "This Is Acting", jehož předzvěstí byl singl "Alive". Ten napsala původně Adele sama pro sebe, ale nakonec písničku nahrála a nazpívala Sia. Jeho produkce se ujal Jesse Shatkin, který už spolupracoval na hitu "Chandelier". Vedle něj se na jedenácti dalších písničkách podílel Greg Kurstin, Chris Braide a také Kanye West. Úplně poprvé Sia o novince promluvila takřka před rokem a prozradila, že její sedmá deska bude více popová. Název pak vysvětlila tak, že je hudba novinky více pro lidi než nějakou osobní zpovědí a jedná se tedy více o hraní. První pohled na novinku jako celek mohou poskytnout ukázky v německém Amazonu.


Charlie Puth - Nine Track Mind (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Charlie Puth - Nine Track Mind
O vydání debutovém albu Charlieho Putha "Nine Track Mind" se už mluvilo na podzim loňského roku, ovšem nakonec americký zpěvák vše odložil až na konec ledna. Charlie Puth, který na sebe upozornil na jaře loňského roku společným hitem s Wizem Khalifou "See You Again", pro svoji prvotinu připravil celkem čtrnáct písniček, mezi kterými nechybí ani jeho druhý hitparádový zářez "Marvin Gaye", do kterého si přizval Meghan Trainor. Ta ale není na albu, které produkovali lidé jako DJ Frank E, J.R. Rotem nebo Red Triangle, jediným hostem. Ve studiu ho navštívili například i Selena Gomez, nebo Shy Carter. Vzhledem k délce příprav už několik ukázek z "Nine Track Mind", které vyjde i na vinylu, naleznete na zpěvákově profilu soundcloud.com.


Avantasia - Ghostlights (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: power metal / metalová opera

Avantasia - Ghostlights
Fanoušci rockové opery Avantasia s napětím očekávají další koncepční desku, která dostala do kolébky název "Ghostlights" a vychází po třech letech od poslední "The Mystery Of Time". Novinka vznikala opět ve spolupráci s producentem Saschou Paethem a jak bývá na nahrávkách Tobiase Sammeta pro Avantasii zvykem, podílela se na ní celá plejáda dalších zpěváků. Za všechny jmenujme například Jorna Landeho, Dee Snidera z Twisted Sister, Geoffa Tatea, Michaela Kiskeho, Sharon den Adel z Within Temptation nebo Marca Hietalu z Nightwish. Z rádií už můžete znát kousek "Mystery Of Blood Red Rose", který má navíc reprezentovat Německo v soutěží Eurovize. Pokud jste ji ale ještě neslyšeli, můžete to napravit návštěvou YouTube.com. Pokud byste chtěli nové písně slyšet naživo, nenechte si ujít koncert v pražském Forum Karlín, kam Avantasia zavítá 16. března.


Phil Collins - Take A Look At Me Now (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul / rock

Phil Collins - Take A Look At Me Now
Fanoušci Phila Collinse se konečně dočkali. Po dvouměsíčním odkladu do obchodů konečně zamíří dlouho očekávaná reedice alb "Both Sides" a "Face Value", která bude součástí boxsetu "Take A Look At Me Now". V rámci této reedice vyjdou obě alba ve dvoudiskové edici, kde na druhém CD najdete živé podoby některých písní, rarity, dema a nevydané skladby. Podobně natěšení pak jsou i příznivci černých desek, protože obě alba vyjdou po letech i na vinylu, včetně boxsetové podoby "Take A Look At Me Now". Více podrobností se dozvíte v článku, který na musicserveru vyšel před časem.


Bloc Party - Hymns (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Bloc Party - Hymns
Britská indie rocková formace Bloc Party funguje na hudební scéně od roku 199 a za dobu své existence potěšila fanoušky čtyřmi alby, ke kterým co nevidět přibude pátá studiovka "Hymns". Nástupce čtyři roky starého počinu "Four" přináší ve standardní edici jedenáct skladeb, které v deluxe verzi doplňují čtyři kousky. Na nových skladbách se podílel také nový člen kapely Justin Harris, který obstarává basu a klávesy. Kromě něj se ke kapele také nově přidal bubeník Louise Bartle. Ten se ale ke kapele přidal až po dokončení desky. Po ohlášené pauze v roce 2013 se kapela připomněla už koncem loňského roku, kdy uvedla první singl "The Love Within". Před Vánoci se pak v rádiích objevil kousek "The Good News" a v polovině ledna vyletěla z tábora Bloc Party vlaštovka "Virtue". Ukázky k poslechu najdete na Vevo kanálu kapely.


Tip týdne

Yanni - Sensuous Chill (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new age

Yanni - Sensuous Chill
Dva roky po vydání alba "Inspirato", kde řecký skladatel a muzikant Yanni přivítal řadu svých hudebních přátel, vydává svoji další, v pořadí již osmnáctou, desku "Sensuous Chill", kterou pojal o něco skromněji. Z předchůdce si přenesl pouze americkou zpěvačku Chloe Lowery, za jejíž podpory nahrál celkem sedmnáct kompozic, opět ve stylu new age. Nejsou ovšem všechny zcela nové - jednak nahrávku připravoval celkem pět let a pak třeba taková "Drive" je remixem skladby "Looking Glass" z alba z roku 1986 "Keys To Imagination". Album aktuálně reprezentuje první singl "Desert Soul" a písnička "Test Of Time"


Dream Theater - The Astonishing (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní metal

Dream Theater - The Astonishing
Milovníci progresivního metalu se tento týdeb dočkají novinky z dílny kultovní americké formace Dream Theater. Nová deska s titulem "The Astonishing" je rozdělená na dvě části, přičemž první "Act I" obsahuje dvacet skladeb a druhá "Act 2" dalších čtrnáct. Nutno dodat, že kořeny tohoto obsáhlého materiálu sahají do poloviny roku 2013, kdy John Petrucci začal pracovat na koncepční desce. Kapele své nápady ale představil až po roce práce, což se ostatně vyplatilo a muzikanti byli nápadem nadšení. "Už od prvního setkání se zástupcem Roadrunner Records Davem Rathem bylo jasné, že nám pomůže, co nám síly budou stačit. Všemi deseti byl pro! Každý, kdo s námi z vydavatelství komunikoval a spolupracoval, nám velice pomohl," oceňuje kytarista, skladatel a producent přístup vydavatelství. Ukázky z velkolepého díla najdete k poslechu na YouTube.com.


Jadakiss - Top 5 Dead Or Alive (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Jadakiss - Top 5 Dead Or Alive
Nebýt hned tří mixtapů, dalo by se říct, že americký rapper Jadakiss své fanoušky hodil přes palubu. Poslední řadovou desku "The Last Kiss" totiž vydal v roce 2009 a i když o jejím nástupci začal mluvit už o rok později a pak znovu o dva roky později, nakonec vychází "Top 5 Dead Or Alive" až nyní. Na druhou stranu je nutné konstatovat, že tuto prodlevu kompenzuje celkem osmnácti tracky, kde se to hemží hvězdnými hosty a slavnými producenty. Do první skupiny patří například Puff Daddy, Future, Lil Wayne, Styles P, Ne-Yo, Wiz Khalifa, Jeezy, či Nas a do té druhé například Bangladesh, Rico Beats, nebo Scram Jones. Do obou dokázal zapadnout Akon a také Swizz Beatz. Prvním singlem z novinky se stala píseň "Ain't Nothin New", jejíž videoklip prezentuje Jadakiss na svém VEVU.


Primal Fear - Rulebreaker (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal / power metal

Primal Fear - Rulebreaker
Německá powermetalová formace Primal Fear v čele s charismatickým frontmanem Ralfem Scheepersem vydává po dvouleté přestávce další energickou nálož v podobě desky "Rulebreaker". Deska bude k dostání na CD a také v luxusní edici na CD a DVD. Pro sběratele je připravena také verze na vinylu. Na novince uslyšíte kromě úderných riffů také nového bubeníka Francesca Jovina, známého z U.D.O. "Každá z nových skladeb je plná energie a fantastických melodií. Dosáhli jsme na ní velkolepé kombinace s atmosférických orchestrálním zvukem a jsem si jistý, že fanoušci Primal Fear budou nadmíru spokojení," prozradil Ralf Scheepers. Ve standardní verzi obsahuje deska jedenáct skladeb a v deluxe edici přináší o dvě písně navíc.


Martin Fröst - Roots (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Martin Fröst - Roots
Švédský klarinetista Martin Fröst již řadu let patří k virtuózům svého nástroje a za své umění sbírá nejen různá ocenění, ale především se mu neustále rozšiřuje portfolio spoluprací s věhlasnými světovými hudebními tělesy. Ovšem, jak naznačuje název jeho nového alba "Roots", vrátil se v minulém roce domů, tedy ke kořenům. Neznamená to ovšem, že by se společně s Královským stockholmským filharmonickým orchestrem zaměřil čistě na skandinávské autory. Vybíral spíše skladby klasické hudby, v nichž je patrno, že se autoři inspirovali v lidové tvorbě a ve své vlasti. Vedle gregoriánských skladeb, tu tak uslyšíte například kompozice Johannese Brahmse, Astora Piazzolly, Georgse Pelécise, Béla Bartóka, ale i lidovou hudbu. Více prozrazuje Fröst na svém VEVU.


Shakra - High Noon (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Shakra - High Noon
K rockovým deskám tento týden přispívají také Švýcaři z kapely Shakra. Vydávají "High Noon", na které oslavují mimo jiné i návrat zpěváka Marka Foxe, který z kapely odešel v roce 2009. O šest let později (poté, co kapela vydala dvě nahrávky se zastupujícím zpěvákem Johnem Prakeshem) ale ohlásil v čele formace velký návrat byl uveden singl "Hello". Ta současně celou novinku otevírá. Vedle ní se posluchači mohou těšit na dalších jedenáct písní včetně jedné balady. O údernosti materiálu se ostatně přesvědčte sami a poslechněte si titulní skladbu na melodicrock.com.


Buddy Miller & Friends - Cayamo Sessions At Sea (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: americana / country

Buddy Miller & Friends - Cayamo Sessions At Sea
Americký zpěvák, producent, skladatel a výborný instrumentalista Buddy Miller už řadu let patří k jedněm z nejvýraznějších představitelů stylu zvaný americana, což dokládá i dvanáct Americana Music Honors & Awards. Za svoji kariéru spolupracoval s mnoha svými kolegy a část z nich nyní pozval na album "Cayamo Sessions At Sea". Jeho pozvání přijali Lee Ann Womack, Kris Kristofferson, Nikki Lane, Lucinda Williams, Richard Thompson, Elizabeth Cook, Shawn Colvin, Brandi Carlile & The Lone Bellow, Doug Seegers a Jill Andrews. Prvním singlem alba se stala "Love's Gonna Live Here", kde si s Millerem zazpívala hvězdná Kacey Musgraves. Slyšet jí můžete již nyní na YouTube.com profilu vydavatelství New West Records.


SIMO - Let Love Show The Way (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / blues

SIMO - Let Love Show The Way
Americká rocková formace SIMO vznikla v roce 2010 a v jejím čele stojí kytarový virtuoz JD Simo. Už od začátku svého působení sází muzikanti spíš než na studiové desky na živý projev, který doplňují originálními improvizačními sety. A to je také důvod, proč vychází nyní teprve jejich druhé řadové album "Let Love Show The Way". Nahrávka vychází na CD, vinylu a také v digitálním formátu. Čítá celkem třináct skladeb a všechny z nich si můžete poslechnout na YouTube.com. Za svůj názor se nestyďte a napište nám ho do komentářů!


Saul Williams - Martyrloserking (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní hip hop / experimentální hip hop

Saul Williams - MartyrLoserKing
Že se lze dívat na hip hop různými způsoby, dokazuje již řada umělců. Jedním z nich je i americký rapper, básník, herec a spisovatel Saul Williams. V poslední době o něm bylo slyšet minimálně a především díky ostatním činnostem než těm hudebním. Nyní se ale rozhodl navázat na sedm let staré album "Volcanic Sunligh" a vydává novinku "MartyrLoserKing", na níž si ve dvanácti skladbách opět řádně pohrává s hip hopem, jeho rytmy, styly, do nich míchá různé vlivy a to vše si ohýbá k obrazu svému. O čem je řeč a jak to vlastně celé dopadlo, zjistíte na stránkách rozhlasové sítě NPR, kde je album exkluzivně k poslechu. Pokud vás to zaujme, můžete vyhledat i verzi na vinylu.


The Neighbourhood - Wiped Out! (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

The Neighbourhood - Wiped Out!
Na svém debutu z roku 2013 "I Love You" se The Neighbourhood představili jako gotičtí Maroon 5. Pokud na jejich prvotinu nedáte dopustit, druhá nahrávka "Wiped Out!" vás možná trochu překvapí! Deska vznikala ve spolupráci s Justynem Pilbrowem, se kterým kapela vsadila více na zastřené R&B, než na rock. Podle dosavadních recenzí se nahrávka docela povedla, nicméně vy uděláte nejlépe, pokud se o kvalitách nových písních přesvědčíte sami. Stačí navštívit YouTube.com a pochlubit se s vaším verdiktem do komentářů pod článkem.


Walking On Cars - Everything This Way (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / indie rock

Walking On Cars - Everything This Way
Pětičlenná irská kapela Walking On Cars se poprvé představila v roce 2010 a o dva roky vydala svůj debutový singl "Catch Me If You Can", který dostala na vrchol irského žebříčku iTunes. Poté následovaly dvě EP a nyní konečně i debutové LP, jenž nazvali "Everything This Way". Walking On Cars, kteří kombinují pop, rock většinou v jejich indie podobách s irskými základy a folk rockem, si ke spolupráci přizvali producenta Toma McFalla (R.E.M., Snow Patrol, Bloc Party, či Editors) a výsledkem je dvanáct písniček, z nichž část již uslyšíte v různých formách na VEVU kapely.


Tindersticks - The Waiting Room (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / indie rock

Tindersticks - The Waiting Room
Kapele Tindersticks je letos pětadvacet. A to jsou zásadní narozeniny pro každou kapelu, nemyslíte? Proto je jedině dobře, že formace z Nottinghamu vydává svou další deskou "The Waiting Room", kterou opět upevňuje své výsadní postavení na hudební scéně. Ať totiž muzikanti vydali jakékoliv album, nikdy nestřelilo mimo a nikdy ani neudělali krok zpátky. "Čtyři roky nám trvalo vytvořit album z toho, co se na začátku zdálo jako hromada neučesaných nápadů," uvedli muzikanti docela nedávno před vydáním své desáté studiovky, na které si navíc zahostovali Jehnny Beth ze Savages a Lhasa De Sel. Osazenstvo kapely ke spolupráci ještě dodalo: "Píseň se Lhasou vznikla před její smrtí v roce 2010, kdy byla ještě zdravá a plná síly. Trvalo ale dlouho, než jsme pak byli schopní se ke skladbě vrátit a dotáhnout ji do takového stavu, jaký si zasloužila." Ukázku v podobě "Were We Once Lovers" si poslechněte na YouTube.com.


Wet - Don't You (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Wet - Don't You
V roce 2012 se poprvé sešli dohromady Kelly Zutrau, Joe Valle a Marty Sulkow, kteří si dali název Wet. Předloni nahráli své první eponymní EP a zaujali natolik svým alternativním popem s prvky irského folku, r'n'b, nebo třeba s odkazy na ranou tvorbu Sarah McLachlan, že si vysloužili kontrakt s nakladatelstvím Columbia. Jeho výsledkem je i debutové album "Don't You", pro nějž nahráli jedenáct písniček, jejichž ukázky nabízí britský Amazon.


Turin Brakes - Lost Property (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Turin Brakes - Lost Property
Ostrovní formaci Turin Brakes tvoří duo Olly Knights a Gale Paridjanian společně se svým dlouholetými spolupracovníky Robem Allumem a Eddiem Myerem. Na hudební scéně působí od roku 1999 a nyní vydávají své sedmé studiové album "Lost Property". "A tentokrát jsme si dali obzvláště záležet! Věnovali jsme více času předprodukcí. Tři měsíce jsme byli u mě v mém malém studiu a neustále hráli naše nápady, pořád dokola. Vyplatilo se to!," prozradil Olly Knights. Jak se práce povedla, ohodnoťte sami a poslechněte si jednu z nových písní "96" na YouTube.com. Formace k ní připravila i videoklip.


Hélène Grimaud - Water (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Hélène Grimaud - Water
Francouzská klavíristka Hélène Grimaud připravila pro příznivce vážné hudby nové album, které nazvala poněkud všeobecně "Water". Název ovšem není zcela náhodný, ale naopak. Tématem všech skladeb je pochopitelně voda a díky tomu se na albu potkalo několik autorů z různých období, včetně těch žijících. Vedle sebe tak uslyšíte kompozice Leoše Janáčka, Luciana Beria, Nitina Sawhneyho, Torua Takemitsu, Maurice Ravela, Franze Liszta, Claudea Debussyho a Isaaca Albénize. První ukázky z desky nabízejí stránky vydavatelství Deutsche Grammophon.


Různí - Beatline 1967-1969 (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / alternativní rock

Různí - Beatline 1967-1969
Máte chuť na mohutnou dávku československého bigbítu šedesátých let? Tak právě vás potěší "Beatline 1967-1969" - deska, na které je domácí scéna zachycena v době dočasné svobody, hudebnické a stylové dospělosti, těsně před posrpnovým návratem politického zasahování do vývoje rockového žánru. Čeká na vás celkem třiapadesát skladeb reprezentujících nejrůznější podoby tehdejší beatové gramofonové produkce - od cover verzí zahraničních předloh přes zcela originální vlastní hity až po vznik superskupin. První CD mapuje dění kolem premiérového celostátního čs. beatového festivalu, druhé zaznamenává situaci toho následujícího, konaného o rok později. Sada studiových nahrávek představuje laureáty a vítěze tehdy soutěžních přehlídek (Soulmen, Blue Effect, Olympic, Prúdy, Framus Five, Bluesmen, Synkopy 61 nebo Rebels), koncertní záznamy z roku 1968 nabízejí také Samuels Band, Blues Five, Flamingo, Flamengo nebo George and Beatovens. Pro doplnění pohledu a poslechu nechybí připomínky dalších zásadních brněnských (Atlantis, Vulkán) nebo pražských (Matadors, Juventus, Cardinals či Komety) rockových aktivit. Booklet s ediční poznámkou zdobí pamětnické fotografie pánů Dlaboly, Janovského a Pajera.


Seafret - Tell Me It's Real (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / folk

Seafret - Tell Me It's Real
Za názvem Seafret se skrývá britské duo, které na hudební scéně působí zhruba dva roky. Jeho členy jsou Jack Sedman a Harry Draper a jejich hudba je hodně založená na vokálech a kombinaci kytar se smyčci. Stylově se tak pohybují ve vodách indie popu s přesahy do folku. Pro svoje debutové album nahráli celkem třináct písniček včetně jedné společné s Rosie Carney. Blíže duo poznáte prostřednictvím videoklipů na jejich VEVU.


Dále vychází:

Al Stewart - Original Album Series Vol 2 (Warner Music)
Bill Evans - Original Album Series (Warner Music)
Black Tusk - Pillars Of Ash (Mystic Production)
Black Wizard - New Waste (Mystic Production)
Bloodiest - Bloodiest (Mystic Production)
Bury Tomorrow - Earthbound (Mystic Production)
Cauldron - In Ruin (Mystic Production)
Cilla Black - Original Album Series (Warner Music)
Dethrone - Incinerate All (Mystic Production)
El Caco - 7 (Mystic Production)
Emil Bulls - XX (Mystic Production)
Emil Bulls - XX (Deluxe Box Edition) (Mystic Production)
Esther Phillips - Original Album Series (Warner Music)
Guns N' Roses - Acoustic Sessions In NY (bootleg) (Mystic Production)
Hexvessel - When We Are Death (Sony Music)
Hollies - Original Album Series Vol 2 (Warner Music)
Chthe'Ilist - Le Dernier CréPuscule (Mystic Production)
Jean-Luc Ponty - Original Album Series Vol 2 (Warner Music)
Jethro Tull - Original Album Series Vol 2 (Warner Music)
Kitchie Kitchie Ki Me O - Are You Land Or Water (Mystic Production)
Lethal Steel - Legion Of The Night (Mystic Production)
Linda Ronstadt - Party Girl (bootleg) (Mystic Production)
Lycus - Chasm (Mystic Production)
Mariss Jansons & Wiener Philharmoniker - Neujahrskonzert 2016 (DVD) (Sony Music)
Mariss Jansons & Wiener Philharmoniker - Neujahrskonzert 2016 (BluRay) (Sony Music)
Master - An Epiphany Of Hate (Mystic Production)
Night Beats - Who Sold My Generation (Mystic Production)
Nordic Union - Nordic Union (Mystic Production)
Refusal - We Rot Within (Mystic Production)
Resurrection Kings - Ressurection Kings (Mystic Production)
Ride - Original Album Series (Warner Music)
Rush - Beneath, Between And Behind (bootleg) (Mystic Production)
Různí - Animals (soundtrack) (Bertus)
Různí - Bernie (soundtrack) (Bertus)
Různí - Camp X-Ray (soundtrack) (Bertus)
Různí - Girlhouse (soundtrack) (Bertus)
Různí - Tanecni Liga 176 (Universal)
Sidestepper - Supernatural Love (Mystic Production)
Supersuckers - Holdin The Bag (Mystic Production)
Thunder - All You Can Eat (Cd+BD) (Mystic Production)
Thunder - All You Can Eat (Cd+DVD) (Mystic Production)
Timothy Williams - Walking With ##The EnemyX## (soundtrack) (Bertus)
Tindersticks - The Waiting Room (Deluxe Edition) (Bertus)
Ulver - Atgclvlsscap (Mystic Production)
Velvet Underground - Real Good Time Together (Radio Broadcast) (bootleg) (Mystic Production)
Villainy - Villainy II (Dim) (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Avantasia - Ghostlights (Mystic Production)
Beth Gibbons /The Bfg'S - Perfectamundo (Universal)
Black Tusk - Pillars Of Ash (Mystic Production)
Bloc Party - Hymns (Mystic Production)
Bloodiest - Bloodiest (Mystic Production)
Buddy Miller & Friends - Cayamo Sessions At Sea (Mystic Production)
Bury Tomorrow - Earthbound (Mystic Production)
Cauldron - In Ruin (Mystic Production)
Deep Purple - Burn (Universal)
Deep Purple - Come Taste The Band (Universal)
Deep Purple - Deep Purple-The Vinyl Collection (Universal)
Deep Purple - Machine Head/Limited Ed. (Universal)
Deep Purple - Perfect Strangers (Universal)
Deep Purple - Stormbringer (Universal)
Deep Purple - The House Of Blue Light (Universal)
Deep Purple - Who Do We Think We Are (Universal)
El Caco - 7 (Mystic Production)
Emil Bulls - XX (Mystic Production)
Eric Clapton - The Studio Album Collection (Universal)
Goldlink - And After That, We Didn'T Talk (Sony Music)
Hexvessel - When We Are Death (Sony Music)
Charlie Puth - Nine Track Mind (Warner Music)
Lethal Steel - Legion Of The Night (Mystic Production)
Master - An Epiphany Of Hate (Mystic Production)
Mike Oldfield - Discovery (Universal)
Mike Oldfield - The 1984 Suite (Universal)
Mike Oldfield - The Killing Fields (Universal)
Opprobrium - Serpent Temptation (Incubus) (Mystic Production)
Phil Collins - Both Sides (Warner Music)
Phil Collins - Face Value (Warner Music)
Primal Fear - Rulebreaker (Mystic Production)
Saul Williams - Martyrloserking (Universal)
Scanner - Hypertrace (Mystic Production)
Scanner - Terminal Earth (Mystic Production)
Shakra - High Noon (Mystic Production)
Spock's Beard - Beware Of Darkness (Sony Music)
Spock's Beard - Day For Night (Sony Music)
The Neighbourhood - Wiped Out! (Sony Music)
Tindersticks - The Waiting Room (Bertus)
Turin Brakes - Lost Property (Mystic Production)
Ulver - Atgclvlsscap (Mystic Production)
Wet - Don'T You (Sony Music)

Reedice:
Iron Mask - Shadow Of The Red Baron (Mystic Production)
Mike Oldfield - Discovery (Universal)
Mike Oldfield - Discovery/Dvd (Universal)
Mike Oldfield - The Killing Fields (Universal)
Opprobrium - Serpent Temptation (Incubus) (Mystic Production)
Scanner - Hypertrace (Mystic Production)
Scanner - Terminal Earth (Mystic Production)

NÁZORY
  • ja s recenziou nesuhlasim (Ayo, 06.02.2016 01:44) Reagovat

    A davam 10/20

  • Sia This is acting (Jarda, 06.02.2016 09:54) Reagovat

    Adele se na singlu Alive auorsky spolupodílela. Sama Sia řekla, že tento singl nabízela Rihanně i Adele a obě dvě jej odmítly. Paráda, že si ho nakonec nazpívala sama, protože je jejím hlasem nádherně podanej. Celý album se opravdu hezky poslouchá, je to pěkný materiál....

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Sia, Kylie a ikonická paruka. Spojení australských hvězd v "Dance Alone" se dočkalo klipu (18.03.2024 09:13)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Melancholičtí Tindersticks přijedou s novou deskou v září do Prahy (22.02.2024 17:04)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Audio: "Australská popová spolupráce snů" zní, jako by ji produkoval Ondřej Soukup. Sia a Kylie se s "Dance Alone" nevytáhly (09.02.2024 08:09)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Mirai Lucie Vondráčková
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu