Kdo vystoupí na podzimním Overtone Festivalu? Známe kompletní line-up

05.11.2015 14:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Program podzimního Overtonu je komplet. 23. listopadu se na pódiu v pražském Roxy představí celkem čtyři účinkující - MS MR (US), Kyla La Grange (UK), GRiZ (US) a Ghost Of You (CZ). Vstupenky jsou k dostání na webu GoOut.cz za 590 Kč.

MS MR (US) - Headlinerem podzimního Overtonu je dvojice z New Yorku. Studovali spolu a teď dobývají svět jako MS MR, jedna z nejžhavějších indie-popových kapel současnosti. Jejich melancholické a zároveň maximálně chytlavé tracky v zahraničí přirovnávají k Florence And The Machine nebo Laně Del Rey.

Kyla La Grange (UK) - Britská zpěvačka začínala psychedelickým folkem, ale na loňské desce "Cut Your Teeth" se naplno pustila do elektropopu. Stejnojmenný singl později zremixoval i norský DJ a producent Kygo. Před pár dny Kyla poslala do světa novinku "So Sweet" s osmdesátkovým zvukem, kterou prý napsala v kuchyni ve stavu největší zamilovanosti.

GRiZ (US) - Grant Kwiecinski aka GRiZ je jednou z nejvýraznějších postav současné detroitské elektro scény. Spolupracoval se jmény jako Talib Kweli nebo Gramatik a známý je také pro svou nezdolnou energii na pódiu. Funk, soul, glitch a saxofon v ruce - tak se dělá future funk.

Ghost Of You (CZ) - Českým zástupcem v line-upu je mladá brněnská kapela Ghost Of You. Před pár dny kluci vydali debutové album "Glacier And The City", jehož zvuk definuje psychedelický pop s kořeny v minimalismu. Letos si zahráli třeba na maďarském Szigetu nebo MFF v Karlových Varech.

Overtone je jednodenní hudební festival, který představuje mladé a neokoukané interprety zahraniční i české nezávislé scény. Hlavním partnerem festivalu je oděvní značka H&M.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY