Kensington (NL) se objeví v Rock Café už 4. listopadu

03.11.2015 12:48 - Tisková zpráva | foto: marleenswritings.wordpress.com

Již ve středu odehraje nizozemská indie kapela Kensington svůj v pořadí druhý pražský koncert. Po půl roce se muzikanti vracejí do Rock Café, aby předvedli skvělou show plnou divokých kytarových riffů a melodií, které vyburcují i toho největšího stoika.

Po úspěšných koncertech na letních festivalech, jako je Sziget nebo Fingers Up, se vracejí zpět do klubů a jedou podzimní turné. Jejich poslední deska "Rivals", která vyšla minulé léto v srpnu, se vyšplhala až na přední příčky hitparád a pomohla kapele i k ocenění MTV Awards. Kensington spolu hrají už deset let a na jejich deskách se podílel například známý producent John Davis, který před nimi spolupracoval s takovými jmény jako například Arctic Monkeys.

Coby předkapela vystoupí v Rock Café čeští No Distance Paradise (CZ), indie rocková formace původem z Olomouce. Po úspěšném koncertování s kapelou Sunshine a předskakování kapelám jako The 1975 nebo Glasvegas vydali tento rok na jaře nový singl "Ghost" a na podzim vyrážejí na turné společně s Tata Bojs.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY