V únoru přijede do Prahy a Zlína zahrát metalová legenda Helloween

28.10.2015 17:42 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Němečtí metaloví veteráni Helloween nestárnou. Letos v květnu vydali velmi povedené šestnácté řadové album "My God-Given Right", ke kterému aktuálně jedou rozsáhlé turné, v rámci něhož se zastaví i v České republice. A to rovnou dvakrát. Nejdříve odehrají koncert 19. února 2016 v hale Euronics ve Zlíně a o den později potěší pražské publikum ve Foru Karlín.

Hardrockové fanoušky navíc potěší fakt, že spolu s Helloween přijedou zahrát i švýcarští klasici Gotthard. Ti přivezou představit svou loňskou desku "Bang!" i výběr svých největších hitů. Skupinu ze země helvétského kříže zasáhla v roce 2010 velká tragédie, když na následky autonehody zemřel v USA jejich dnes již bývalý frontman a zpěvák Steve Lee. Toho za mikrofonem nyní zastupuje Nic Maeder.

V roli hosta se během obou večerů představí britská heavymetalová parta Crimes Of Passion. Pouze do 1. listopadu jsou k dispozici vstupenky za zvýhodněnou cenu 890 Kč v případě stání u pódia a klasické za 690 Kč. Lístky jsou k dispozici na běžných předprodejních místech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY