Butcher Babies již začaly sbírat nápady na novou desku

31.10.2015 13:40 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Americká metalová formace Butcher Babies vydala své poslední album "Take It Like a Man" teprve letos a už střádá materiály na další nahrávku. Jak v nedávném rozhovoru prozradily obě frontmanky Carla Harvey a Heidi Shepherd, proces tvoření je u nich nezastavitelný a probíhá v podstatě neustále.

"Pořád po troškách píšeme. Myslím, že je to potřeba, aby si člověk pořád uchovával svou kreativitu," prozradila Carla. Její kolegyně Heidi ji doplnila slovy: "I na turné zažíváme spoustu různých věcí a prožíváme nejrůznější emoce. A to je pak ten správný čas pustit se do psaní. Sami se můžete přesvědčit, když se podíváte do mého telefonu nebo do počítače. Mám tam tuny nápadů a spousty budoucích písní, které se pak objeví na další desce."

Ta samá frontmanka ještě dodala, že přesně takto vznikala i aktuální deska. "Podobně jsme začali s přípravami u poslední nahrávky. Trvalo to asi rok," dodala ještě Heidi. Další novinkou z tábora Butcher Babies je klip ke skladbě "Igniter". Na ten se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY