Gwen Stefani v "Used To Love You" otevírá své bolavé srdce

21.10.2015 16:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Gwen Stefani neprožívá zrovna nejšťastnější období. Její loňské singly "Baby Don't Lie" a "Spark The Fire" komerčně propadly, tudíž zpěvačka odsunula i vydání plánované studiovky. Letos v létě navíc ohlásila, že podala z důvodu neslučitelných rozdílů žádost o rozvod s Gavinem Rossdalem, frontmanem kapely Bush, se kterým má tři syny.

Je vcelku logické, že zpěvačka rozvod velmi špatně snáší, a tak hledá cesty, jak se s ním vyrovnat. Vzhledem k tomu, že není zrovna špatná skladatelka, prostě se pokusila ze svých pocitů vypsat. A právě tak vznikl i nový singl "Used To Love You". Je to jen pár dní, co ho Gwen poprvé představila na koncertě v New Yorku a dodala, že píseň je pro ni velmi speciální .

A to opravdu je. Smutná balada má velký drive a přímo číší emocemi, které umocňuje i minimalistické video. V něm vidíme pouze tvář zpěvačky, která téměř ani nezpívá a pouze svou mimikou vyjadřuje to, co cítí uvnitř. Když pak v refrénu zazní "I don't know why I cry but I think it's cause I remember for the first time since I hated you that I used to love you," jedno oko nezůstane suché.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY