Janek Ledecký v "Já se vracím" rekapituluje i nahlíží do budoucna

20.10.2015 09:26 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Janek Ledecký se svým posluchačům nyní připomíná novinkovým albem po deseti letech nazvaným "Na konci duhy". Na něm je dvanáct nových písní, na kterých pracoval Ledecký s Honzou Ponocným, Františkem Táborským či producentem Gregem Haverem. Křest proběhl 14. října a byl na něm zároveň představen i videoklip k písni "Já se vracím".

Režisér Tomáš Krejčí dostal příležitost pohrát si s pocity a vzpomínkami zpěváka, který ve své nové písni částečně rekapituluje, ale také nahlíží do věcí příštích. Aktuální záběry prostříhané s těmi z přelomu osmdesátých a devadesátých let, kdy Žentour společně ještě například s Lucií u nás válcoval koncertní pódia a diskotéky, fanynky z Ledeckého trhaly oděvy a neskutečně hysterčily, se střídají s novou dobou, plnou moderních selfíček.

Ledecký v novém songu nijak nepřekvapuje. Jeho rukopis je velmi charakteristický a písnička pohodová a povedená. Vzhledem ke zkostnatělosti rádiových dramaturgií se dá těžko očekávat, že by se zařadila po bok pecek "Proklínám" či "Pěkná, pěkná, pěkná", mávnout nad ní rukou by však byla taky škoda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY