Richard Durand ohlašuje svojí velkou "Reloaded" revoluci

18.10.2015 15:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Devětatřicetiletý holandský DJ a producent Richard Durand patří již léta k pionýrům evropské tranceové scény. Autor posledních šesti dílů kompilace "In Search Of Sunrise" (poslední vyšel letos v červenci), díky kterým si udržuje již léta velkou globální popularitu, ohlásil do budoucna velké změny, které prezentuje pod jednoduchým názvem "Reloaded".

Vše začíná založením nového labelu Reloaded Music, na kterém bude Richard dávat šanci začínajícím umělcům, ale samozřejmě u tohoto labelu bude vydávat i on sám. První singl už je na světě, jmenuje se "Face Of Chaos" a poslechnout si ho můžete pod článkem. Zároveň producent odstartoval i novou rádiovou show s jednoznačným názvem "Reloaded Radio", která je k dispozici na Apple podcastu a k poslechu je taktéž pravidelně na jeho Soundcloudu. Ta bude vysílána vždy koncem měsíce, bude trvat šedesát minut, přičemž čtvrtina bude vždy věnována speciálnímu hostu a jeho exkluzivnímu speed-mixu.

Další krok nastane ještě do konce tohoto roku. Půjde o další studiové album Duranda, které vyjde téměř přesně po třech letech od komerčně úspěšné desky "Richard Durand Versus The World". Podrobnosti producent zatím tají, jen slibuje, že bude více undergroundové a půjde o jakýsi návrat k jeho hudebním začátkům. S podtitulem "Harder, Faster, Bigger, Bolder... Darker!" odstartuje Richard i příští rok, a to zbrusu novou kompilační řadou, která bude vycházet v prvním kvartálu. Dvojalbum s názvem "Reloaded - The First Round - Mixed By Richard Durand“ by mělo být k dispozici nejpozději koncem února.

Celý Reloaded projekt se v příštím roce rozroste ještě o další velmi zajímavý aspekt, a to o vlastní kolekci oblečení, u jejíhož vytváření se bude producent i aktivně angažovat. První kousky už jsou prý dokonce i vyrobeny



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY