Rita Ora chce s Miley Cyrus, Charli XCX a Iggy Azaleou natočit novou verzi "Lady Marmalade"

17.10.2015 15:47 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Song "Lady Marmalade" má svůj původ v roce 1974, kdy jej vydalo trio zpěvaček Labelle. Od té doby se dočkal několika dalších verzí, ale tu nejproslulejší má na svém kontě čtveřice Christina Aguilera, Lil Kim, Pink a Mya. Jejich provedení se v roce 2001 stalo součástí soundtracku "Moulin Rouge!" a pět týdnů bylo na špici americké hitparády.

To je ovšem už čtrnáct let zpátky a podle některých je právě nyní ten správný čas vydat novou verzi popového hitu. Na cover si konkrétně dělá zálusk Rita Ora a už také ví, kdo by si společně s ní měl stoupnout za mikrofon.

V rozhovoru pro britský The Sun čtyřiadvacetiletá interpretka sdělila: "Odjakživa bylo mým snem udělat novou verzi 'Lady Marmalade'. Už se taky snažím dát dohromady oddíl. Myslím, že by v něm měla být Miley Cyrus, Charli XCX a Iggy Azalea."

Její prohlášení se však zatím nesetkává s pozitivním ohlasem veřejnosti. Posledně zmiňovaná Azalea se navíc od celého projektu raději distancovala a na svůj Twitter si napsala: "Vynechejte mě, prosím, z celé té Lady Marmalade konverzace. Nemám nic společného s nápady Rity a taky jsem se názoru, že nová verze by se dělat neměla. Díky."

Jak by se podobný line-up líbil vám? Nebo si taky myslíte, že nápad Rity Ory je hodně vedle?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY