Miley Cyrus a The Flaming Lips plánují během turné vystoupit úplně nazí

14.10.2015 15:41 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Nevšední ozvláštnění svých koncertů plánuje Miley Cyrus s The Flaming Lips. Jak napsal frontman rockové formace na svém Instagramu, během nadcházejícího turné je v plánu minimálně jedno vystoupení, kde muzikanti vystoupí kompletně nazí. A to není všechno - bez oblečení by také mělo být publikum a vystupující budou pokrytí tekutinou připomínající mléko.

"Miley Cyrus chystá show, kde bude s kapelou (námi) a diváky vystupovat kompletně nahá, pokrytá mlékem (tedy něčím, co bude mléko připomínat), které bude všude stříkat," píše Wayne Coyne na svém účtu. Dále dodává, že k celému vystoupení má dojít v rámci natáčení videoklipu pro skladbu "Milky Milky Milk".

Nahota přitom nebude pro oba interprety nic nového - dvaadvacetiletá zpěvačka, která před pár týdny vydala novinku "Miley Cyrus And Her Dead Petz", se v poslední době objevuje víc nahá než oblečená, The Flaming Lips sami v minulosti natočili video, v němž jsou všichni nazí.

Koho by raději zajímal živý vystup (aspoň zčásti) oblečené Miley, podívat se může na její nedávné účinkování v Saturday Night Live.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY