Karel Gott v duetu s Petrem Kolářem "To jenom láska zastaví čas" pěkně přitvrdil

14.10.2015 09:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Karel Gott počátkem října vydal pětidiskovou kompilaci s prostým názvem "Duety", na kterou zařadil bezmála stovku písní, jež s ním natočilo dvaasedmdesát kolegů (nejen) z hudební branže. Zpěvák před pár dny svoji novinku v našem hlavním městě i pokřtil a zároveň přislíbil, že se brzy dočkáme i videoklipu nového singlu, který pro zmiňovaný box natočil s Petrem Kolářem.

Píseň "To jenom láska zastaví čas" vznikla v produkci známého rockového kytaristy Miloše Dodo Doležala, který ji i napsal. Božský Karel se tak asi poprvé představuje v úplně jiné hudební poloze, než ho všichni známe - song je totiž rockovou baladou. A s ní se Gott vypořádal opravdu bravurně. Jeho hlas zní svěže, s hlasem Koláře velmi dobře ladí a rozhodně nelze songu upřít i velké hitové ambice.

Jak oba interpreti na zmiňovaném křtu uvedli, věří, že se z písně stane velký rádiový hit. Aby toto přání podpořili ze všech stran, natočili k songu i videoklip. V něm se oba hlavní protagonisté prezentují jako velcí rockeři a je třeba podotknout, že svůj záměr podávají nenuceně a s troškou nadsázky, proto jim to okolí jistě rádo zbaští.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY