Kytarista Queen Brian May se se zpěvačkou Kerry Ellis představí v Česku na miniturné

08.10.2015 13:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kytarista legendárních Queen Brian May a zpěvačka Kerry Ellis se u nás představí na čtyřech unikátních koncertech s omezenou diváckou kapacitou. 3. března zahrají v ostravském Gongu, 5. března ve zlínském Kongresovém centru, 6. března v brněnském Boby centru a 8. března v pražském Kongresovém centru. Omezené divácké kapacitě odpovídají i ceny vstupenek v rozmezí 1 490 - 2 590 Kč. Od 8. října je lze zakoupit v síti Ticketpro.

Brian May a Kerry Ellis se u nás představí v rámci programu "One Voice", se kterým sklízejí úspěchy po celém světě. Brian May je známý jako legendární kytarista Queen, producent a skladatel. Ellis se stala jednou z největších nových hvězd londýnského West Endu a Broadwaye. Ellis a May si jako dvojice získali respekt především díky svým živým vystoupením a nahrávkám "Acoustic By Candlelight" nebo "Anthems", což je debutová deska, kterou Kerry vydala v roce 2010.

Tohle umělecké duo nedávno vydalo skladbu "One Voice", ke které Brian May uvedl: "Tato skladba je 'Umění pro umění'. Je pro mě něco, na co jsem hrdý, skladba s nádherným vokálem Kerry Ellis, ale má také kříšťálově čisté lidské vyznění - máte svůj hlas a váš hlas může něco změnit."

Brian May se s Kerry Ellis seznámil během konkurzů na muzikál "We Will Rock You" v Londýně. Produkoval jí také zmiňované debutové sólové album "Anthems" a při "Born To Free Tour" spolu odehráli sérii intimních koncertů pouze při svíčkách. "Jsem rád, že se vracím do východní Evropy, kde jsem od roku 1986 hrál mnohokrát. Je to něco jako mé třicáté výročí," dodává May.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY