No Name vydají nové album již za pár dní, pokřtí ho hned třikrát

05.10.2015 17:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nové album slovenských No Name je na spadnutí. Dočkáme se ho již za pár dní, předtím ho kapela stihne ještě třikrát pokřtít.

Osmá studiovka košické kapely dostala název "S Láskou" a bude obsahovat celkem deset písní a jeden bonus. Půjde o první studiový počin formace po čtyřech letech a již nyní desku v rádiích prezentují dva singly. Na jaře to byla skladba "Povedz mi", před pár týdny byla do éteru uvedena i titulní píseň, kterou si můžete poslechnout pod článkem.

"Album jsme pojmenovali 'S Láskou', neb jsme v rámci kapelových diskuzí dospěli do stádia, kdy nás sice všechna ta pozornost v průběhu celé kariéry těší, ale bez našich blízkých bychom to asi neustáli," dodává frontman Igor, který s dalšími pěti členy kapely svoji novinku v tomto týdnu hned třikrát pokřtí.

První křest proběhne ve středu 7. října od 19 hodin v pražském Hard Rock Cafe, kde jako speciální host vystoupí i kapela Všichni Svatí. Další dva křty budou následovat hned poté - 8. října v bratislavské prodejně Panta Rhei v Auparku a v pátek ve stejnojmenné prodejně, ale v Auparku v domovských Košicích. Na všech místech bude možné desku koupit v exkluzivním předprodeji. Ještě dodejme, že vstupenky na pražský křest, jehož výtěžek půjde na boj proti rakovině prsu, seženete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY