Koncem října začnou živé koncerty Spark Fresh Blood 2015

06.10.2015 11:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Od začátku září známe kompletní finálovou dvanáctku soutěže Spark Fresh Blood 2015 a konečně ji tak můžeme posunout do její živé fáze. Máme pro vás termíny čtyř koncertů, na nichž se vám během listopadu, respektive října, dvanáct finalistů předvede taky naživo. A jen doplníme, že po odstoupivších Divergence, jejichž sestavu postihly nepříjemné personální změny, do finále z pozice náhradníků postoupili chebští Ereley.

Vstup na všechny koncerty je volný, pivo poteče proudem za výrazně snížené ceny, zábava bude zaručena.

První finálový koncert Spark Fresh Blood 2015 se uskuteční v pátek 30. října v českobudějovickém Music Baru Velbloud. Vystoupí tyto kapely: Eponine (rock-screamo, Brno), Ereley (alternative-metal, Cheb) a Tezaura (gothic-metal, Brno).

Druhý finálový koncert proběhne v sobotu 7. listopadu v pražském klubu Buben za účasti formací Embrace The Darkness (melodic-death, Kuřim), Misty Ways (gothic-metal, Brno) a Your Last Breath (post hardcore, Kostelec nad Orlicí).

Poslední, třetí finálový koncert je na programu o týden později v libereckém Bunkr Rock Clubu a zahrají na něm Porta Inferi (metal-power, Nový Jičín), Sights (metalcore, Liberec - Praha) a Signum Regis (power-heavy, Senec).

Všechny formace mají svůj profil na serveru Bandzone.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY