Lindemann ve "Fish On" zve na krvavý lov

10.10.2015 20:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Projekt Lindemann, za kterým stojí frontman kapely Rammstein a Peter Tägtgren ze švédské skupiny Hypocrisy, před časem slíbil z debutové desky "Skills In Pills" minimálně dva singly. První s názvem "Praise Abort" byl představen ještě před samotným vydáním alba, před pár týdny pánové zveřejnili, že tím druhým bude vypalovačka "Fish On".

Klip, o jehož režii se opětovně postaral Zoran Bihac, si oba hlavní protagonisté zajeli natočit na sever a opět v něm jdou až na hranice vkusu. Nahé ženy, jacísi vlasatí mopící, kteří se jich zmocní, oba hlavní protagonisté jen v kůži a taky krev - to vše hraje v novém klipu "Fish On" velkou roli. A o čem je? O rybaření. Ale samozřejmě ne o tom klasickém. I tentokrát za vším hledejme hlubší sexuální podtext, o který se tradičně postaral sám zvrhlík Till Lindemann.

Dodejme, že singl "Fish On" vyšel 9. října digitálně i na CD a jako bonus nabízí doposud neuveřejněnou skladbu "G-Spot Michael" a remix předchozího singlu "Praise Abort". Fanoušci by tak rozhodně neměli s koupí otálet, náklad singlů je limitovaný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY