Lady Gaga si (opět) vybělila obočí a na mole roztáčí "I Want Your Love"

04.10.2015 15:09 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

Lady Gaga se od vydání alba "ARTPOP" věnuje spíše vedlejším projektům, mezi které patří především vystupování na různých ceremoniích nebo hraní. Není tomu navíc tak dávno, co také vydala klip k soundtrackové "Til' It Happens To You". Nyní se tahle milovnice hovězího vrací k modelingu.

Na světelném mole se totiž po boku mnoha dalších modelů a modelek objevila 2. října ve videu představujícím jarní/letní kolekci návrháře Toma Forda. Klip natáčel Nick Knight, jehož kromě fotografování můžete znát jako režiséra "Born This Way". A aby se opět nezapomnělo, že je Lady G zpěvačka, celou přehlídku doplňuje její cover hitu "I Want Your Love" skupiny Chic z roku 1979.

Produkce songu se v mnohém neliší od původního, alespoň pokud nepočítáme rozdílné možnosti dnešní techniky. A aby ne, pracoval na ní i autor písně a zakládající člen Chic Nile Rodgers. Nová verze je tak o několik stupňů nevázanější, čemuž pomáhají i zpěvaččiny vokály, ale stejně autenticky funková jako její předloha. Co myslíte, slušel by Lady Gaga tento zvuk na jejím nadcházejícím albu?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY