Kim Wilde vydá reedici své vánoční desky, přidá nové písně i DVD

14.11.2015 12:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Kim Wilde se rozhodla oprášit svoje dva roky staré vánoční album. Nová verze desky "Wilde Winter Songbook" nabídne několik audio bonusů a chybět nebude ani DVD.

Kim Wilde - Wilde Winter Songbook (Deluxe Edition)
© facebook interpreta
Kim vydala titul "Wilde Winter Songbook" poprvé v listopadu 2013. Album s vánočními songy přijali fanoušci vcelku pozitivně, dokonce i odborná kritika ho příliš nehanila. Vzhledem k tomu, že nové desky této kdysi velmi úspěšné britské zpěvačky se asi jen tak nedočkáme, je tu alespoň malá náplast v podobě deluxe edice výše uvedeného nosiče.

Ta bude obsahovat celkem šest audio bonusů. Základní tracklist doplní dvě nové vánoční skladby "Isobel's Dream" a "Deck The Halls (Angels Sing)", dvě coververze (akustická verze hitu Wham! "Last Christmas" a předělávka songu "Keeping The Dream Alive") a navrch se ještě můžeme těšit na remixy songů "Hope" a "Burn Gold", o které se postarali irští Electric Penguins.

K cédéčku ale Kim přibalí i napěchované DVD, které bude čítat celkem šestnáct vizuálních stop. Zpěvačka totiž ke každé z písní svého vánočního alba natočila klipy, které všechny exkluzivně nabídne právě na tomto nosiči.

Dodejme, že v zahraniční deluxe verze alba "Wilde Winter Songbook" vyšla v první polovině listopadu, u nás si díky distribuci musíme počkat až do jeho druhé části.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY