Dense & Pika a Paul Woolford představí v Roxy své pojetí techna

26.09.2015 12:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sobotní noc narozeninových oslav BE23 vám v Roxy představíme jména, která v současnosti výrazně přetvářejí pojetí techna. Přijíždějí členové Scubova labelu Hotflush recordings a inovátoři rovného beatu Dense & Pika a Paul Woolford.

Be23 plakát
© facebook interpreta
Ocitneš se na šílené techno stavbě, kde synťáky ohýbají plechy a kladiva úderných perkusí tesají zvuky, které dohromady tvoří jednu dokonale fungující mašinu. Při vší té strohosti a strojové čistotě je jejich kouzlo v tom, že z toho dokáží vytvořit zvuk, který funguje jako totální party banger. A stejné jsou i jejich sety, při kterých neuvěříš, že s tebou dokáže techno takhle hýbat.

Dense & Pika jsou britští producenti a DJs Alex Jones a Chris Spero. Dohromady se dali teprve v roce 2011, ale už mají za sebou několik úspěšných EP. V roce 2013 zněl všude jejich singl "Colt" ze stejnojmenného EP. Následovalo o něco syrovější "Klank", kde nejlépe ukázali, jak dokáží všechno to elektronické skřípání a vrzání převést v jeden skvěle tepající celek.

Paula Woolforda musíte znát už jen kvůli skvělému tracku "Erotic Discourse" z roku 2013. Tech-housové diamanty Orbit a MDMA aktuálně nejlépe dokazují jeho umění pohybovat se sebevědomě v žánrech techna i housu, a vytvářet tak jeho vlastní styl. Poprvé se všichni představí v Česku 24. října. Jestli chcete zažít to nejlepší z architektury techna, nesmíte na téhle party chybět. Ručíme za to, že by vás to hodně mrzelo. Vstupenky v předprodeji za 200 Kč + poplatky jsou k mání na serveru GoOut.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY