Vladivojna La Chia má nový projekt Vladivojsko. Poslechněte si debutové album "Hořící hlavy"

26.09.2015 10:19 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vladivojsko - Hořící hlavy
© facebook interpreta
Všestranná muzikantka a skladatelka Vladivojna La Chia vdechla život novému projektu s názvem Vladivojsko. Ten dostal už nyní jako poměrně bezejmenný prostor hrát na velkých festivalových pódiích a jeho skladby se dostaly do vysílání rádií a televizí. Tvrdou muzikou zdrsněné konkrétní texty si fanoušci mohou začít pouštět i doma ve svých přehrávačích, 1. října totiž vychází album s názvem "Hořící hlavy", jehož křest proběhne 29. září v pražském Hard Rock Cafe na Spark Rock Party. Kmotrou desky bude známá herečka Tereza Brodská.

"S klukama mě seznámila Tereza Brodská, ta hrála v divadelní hře Natálie Kocábové 'WTF', kam jsem dělala hudbu. Jednou po představení mě vzala na zkoušku kluků, ať si je poslechnu, případně jim něco řekla k jejich tvorbě. Po zkoušce jsem s nimi trošku pracovala a kluci mě požádali, jestli bych je nekoučovala. Tak jsem to zkusila a nějak to dohromady sedlo. Nejdříve jsem jim chtěla pomoci najít zpěváka, pomoci jim s tvorbou a dovést je až k natočení debutového alba, které bych jim produkovala. Jenže ten jejich čistý entuziasmus mě nadchnul a kromě toho jsem cítila, že to opravdu někam směřuje. A tak jsem se rozhodla, že bych to s nimi rozjela naplno," říká Vladivojna La Chia.

Kapelu Vladivojsko můžete v nejbližší době vidět 26. září na festivalu Mezi ploty, 29. září na již zmíněné party časopisu Spark v pražském Hard Rock Cafe, 15. října v Ostravě u Pecivála a 27. října v Kolíně v Městském společenském domě.

Nedočkavci si desku mohou poslechnout už nyní exkluzivně na Bandzone.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY