Naughty Boy si na novinku "Runnin' (Lose It All)" pozval i Beyoncé. Výsledek je skvostný

19.09.2015 10:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský DJ, producent a skladatel Shahid Khan, kterého celý hudební svět zná pod jménem Naughty Boy, v posledních letech přinesl nejeden velký hit. Z dva roky staré debutové desky "Hotel Cabana" vydal celkem pět úspěšných singlů, kterých po světě dohromady prodal na devět miliónů kusů. V současné době pracuje na nové nahrávce, kterou chce fanouškům nabídnout v nejbližších měsících.

Pilotní singl už je na světě a je třeba podotknout, že Naughty Boy nastavil laťku opravdu hodně vysoko. Na první singl ze zatím nepojmenovaného alba si pozval zpěváka Arrowa Benjamina a hlavně americkou divu Beyoncé. Jejich společný track "Runnin' (Lose It All)" je krásnou melancholickou baladou, která se však v pomalém rytmu nese pouze první minutu. Následně se přidá i vkusně vyprodukovaný beat, který songu dává úplně jiný rozměr.

Stejně jako song je až téměř k dokonalosti dotažené i video, které sází na jednoduchost. Zavede nás až téměř na dno oceánu, na kterém se ocitnou i dva běžící plavci. Víc prozrazovat nebudeme, jen doporučujeme při poslechu naprostý klid a nejlépe i sluchátka na uších - fakt to stojí za to!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY