Scooter si po nabité letní sezóně dopřeje výjimečný koncert v Praze

14.09.2015 18:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Scooter jel přes léto na plný plyn a má za sebou řadu vyprodaných koncertů a velkých festivalů. Vrcholem letní sezóny byl velký open air v Hamburku, na kterém kapela vypustila do světa nový singl "Riot". Nyní toto legendární uskupení odpočívá a připravuje nové album. Klidnější období si zpestří koncertem v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti, kde vystoupí 13. listopadu 2015 od 19 hodin se speciálními hosty.

Nezaměnitelný projev frontmana H. P. Baxxtera bude vévodit opulentní pódiové show plné světel, rafinovaných pyro-efektů a hlavně tance, beatů, chytlavých riffů a melodií. Scooter spolehlivě rozhýbe Prahu svými hity "Hyper Hyper", "Fire", "How Much Is the Fish?", "Ramp! (The Logical Song)", "Nessaja", "Maria (I Like It Loud)" nebo "Move Your Ass!". "Těšíme se po čase zase zpátky do Prahy, koncerty nás v krásném městě na Vltavě vždycky bavily a užívali jsme si je," zve fanoušky H. P. Baxxter. Velký zájem o vstupenky během letních měsíců svědčí o tom, že na návrat Scooteru do české metropole se těší i české publikum, kterému má kapela stále co nabídnout.

V únoru formace vyrazí na impozantní halové turné s názvem "Can’t Stop The Hardcore (Tour 2016)", které kromě jiných míst zahrne arény ve Stuttgartu, Lipsku, berlínský velodrom, mnichovský Zenith nebo Hallenstadion ve švýcarském Zurichu. Praha tedy bude mít možnost na podzim vidět vlastně předpremiéru programu, kterým pak na konci zimy a začátku jara ohromí Scooter další evropská města.

Vstupenky v cenách od 650 Kč jsou nyní k mání v sítích Ticketpro a Ticketportal, cena se bude s ohledem na vysoký zájem o vstupenky na koncert zvyšovat. Více informací najdete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY