Oceán chytá vítr do plachet. Připravuje nové písně i koncertní program

11.09.2015 08:36 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

11. září je od roku 2001 zásadním datem pro lidstvo, nyní však už i pro fanoušky kultovního Oceánu. Ten zveřejnil několik velmi podstatných novinek, které naplní jeho věrné velkými nadějemi a těšením se na věci příští.

První změna je ve složení kapely. "Již koncem minulého roku na vlastní přání kapelu opustil Dušan Vozáry, jehož kroky se do budoucna budou ubírat jiným směrem než ty naše. S Dušanem jsme i nadále v kontaktu, což potvrzuje mimo jiné fakt, že s námi před několika týdny odehrál koncert ve Starém Městě pod Landštejnem. Oceán však nebude pokračovat ve třech a do svých řad přijal za regulérního člena toho, který k němu vlastně patří od počátku - textaře a hudebníka Petra Honse. Ten se do budoucna, krom tradičního podílu na písničkách, ujme také basové kytary," píše formace ve svém prohlášení a dodává:

"Tato změna přinesla i pro nás naprosto nečekaný zvrat. Spolu s Petrem Honsem v minulých týdnech totiž vzniklo šest nových písní a naším cílem je, abychom ještě v tomto roce dokončili materiál na nové studiové album, které by následně mělo vyjít pod hlavičkou firmy Warner Music."

Život kapely nemůže být bez koncertů. Oceán čeká ten první už dnes, 11. září v Horní Plané u Lipna, a do konce roku ještě několikrát zahraje v České republice i na Slovensku. Nový koncertní program fanoušci uslyší v roce 2016, který taktéž neproběhne bez překvapení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY