DJ Antoine zaspal dobu. V novince "Holiday" s Akonem opěvuje prázdniny

08.09.2015 10:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Švýcarský producent a DJ Antoine už dávno neobsazuje s každou svou písní přední příčky hitparád. Relativní komerční neúspěch ho ale nikterak nebrzdí, a tak téměř každý rok vydává nové autorské album a k němu i několik singlů. V obdobném tempu pokračuje i v tomto roce, i když si mezi jednotlivými songy, které vysílá do rádií, nechává podstatně větší odstup než dříve.

S tím aktuálním ale čekal až zbytečně moc dlouho. Jmenuje se totiž "Holiday", což začátkem září, kdy je po prázdninách, tak trochu ztrácí smysl. Když navíc vezmeme v potaz, že DJ Antoine rapidně změnil styl a jako mnoho DJských kolegů kolem (Kygo, Robin Schulz nebo Felix Jaehn) ujíždí na vlně velmi populárního tropical house, mohlo jít o letní trefu do černého.

Píseň, ve které hostuje zpěvák Akon, tedy má i v průběhu babího léta všechny atributy stát se hitem (jednoduchá a vlezlá melodie, zpěvný refrén a mainstreamový beat), bohužel velmi odbytý je vizuál. Pánové si zaletěli do Monte Carla, aby nám v tom městě bohatých ukázali život, o kterém většina z nás může jen snít. Bohužel je to tentokrát podáno velmi povrchně, nedůvěryhodně a ne zrovna příjemný dojem podporuje i okatý product placement, tedy pohled na produkty těch, kteří nákladné video sponzorovali.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY