Erasure mají opět důvod slavit, fanouškům proto nadělí mnoho dárků

06.09.2015 13:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Je to až k nevíře, ale druhý zářijový den to bylo přesně třicet let, kdy britské duo Erasure vydalo svůj debutový singl "Who Needs Love (Like That)". Toto kulaté jubileum kapela samozřejmě nemůže nechat ladem a rozhodla se výročí oslavit hned několika nosiči.

Již v říjnu vydá singl s jedním z jejich největších hitů, songem "Sometimes". Ten dostal novou podobu, o kterou se postaral David Wrench, stojící za finální mixáží desek Hot Chip, Jamieho xx nebo Everything Everything. Singl bude dostupný digitálně i fyzicky a doplní jej několik nových remixů i trocha archivního materiálu.

Tím to ale nekončí. Skladba je totiž předzvěstí nadcházející trojdiskové kompilace "Always - The Very Best Of Erasure", která bude mít formát knihy v pevné vazbě. První disk, jenž bude možné koupit i samostatně, nabídne výběr těch největších hitů dua od roku 1985 do dnešní doby, další dva disky budou obsahovat nové i klasické a všeobecně známé remixy těch největších hitů.

Ale ani to ještě není vše. V příštím roce je v plánu vydání oslavného antologického boxu a série vinylových reedic řadových desek. Podrobnosti by Erasure měli zveřejnit ještě v průběhu září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY