"Vymlácený Entry". Pokáč nahrál hymnu pro nostalgické nerdy a pařany

05.09.2015 13:05 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Že Voxelův textař Pokáč chystá svůj první pořádný singl a videoklip, na který sbírá peníze na Startovači, jste se na musicserveru už dočetli. Od té doby výběr příspěvků porostl na více než 45 tisíc korun a písničkář také zveřejnil k poslechu zmíněnou skladbu, k níž chce klip pořídit. Jedná se o jeden z jeho starších kousků s názvem "Vymlácený Entry", který byl ovšem přetočen do mnohem velkolepější podoby.

Slovo velkolepé je v tomto případě skutečně na místě, protože od jeho běžné tvorby, kdy si vystačí pouze s akustickou kytarou, se na konci dočkáme i stadionového halekání a v refrénu epického zvuku. Ten je v kontrastu s vtipným textem, v němž se musí poznat všichni nyní již trošku odrostlí herní pařani a počítačoví nerdi. Pokud vám při pojmech jako "Prince", "Doom s motorovkou" či "plnej hadr péčka" trochu nostalgicky zvlhnou oči, určitě se v písničce poznáte. Těžko říct, jestli je podobně kapelový zvuk pro něj ta nejlepší cesta, píseň je ale každopádně skvělá a velmi, velmi zábavná. A přitom nostalgická.

"Vymlácený Entry" Pokáče si prozatím můžete pustit jen na jeho profilu na BandZone.cz, pod článkem najdete i původní demoverzi skladby se stejně demo videoklipem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY