Elán vydá reedici alba "Hodina nehy", přidá i jeden bonus

05.09.2015 14:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fanoušci slovenské kapely Elán se opět mají na co těšit. Již 25. září vyjde reedice jejich slavné desky "Hodina nehy". Ta nebyla dlouhá léta k sehnání, proto její nadcházející vydání potěší jistě nejen skalní fandy. Album zahrnuje nejslavnější romantické písně kapely v původních verzích, ve třech případech byly songy v roce 1995 i nově natočeny. Tracklist desky vznikl na základě tehdejšího hlasování fanoušků jejich oficiálního fanklubu, obsah tedy zcela odrážel chutě těch, díky kterým se skupina stala v České republice i na Slovensku tolik populární.

Jako novinka byla k tehdejšímu vydání připojena skladba "Hodina nehy", která dala albu i název. I tentokrát bude k desce přilepen jeden bonus v podobě písně "Prístav nádeje". Jedná se o ústřední melodii pro nový seriál TV Markíza nazvaný "Kukučka", kterou napsali Ján Baláž s Jurajem Soviarem a nazpíval Jožo Ráž.

Pro úplnost dodejme tedy ještě kompletní tracklist alba "Hodina nehy": Ôsmy svetadiel, Chcel by som ti šepkať, Čakám ťa láska, Zabudnuté, Kráľovná bielych tenisiek, Neviem byť sám, Nie sme zlí, Že mi je ľúto, Neobzerajte sa pani Lótová, Van Goghovo ucho, Modlitba pre dva hlasy, Ver mi, Amnestia na neveru, Tisíc a jedenkrát, Kočka, Hodina nehy, Prístav nádeje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY