Krev, zombíci i motorová pila - Wolf Alice bojují o přežití v horory inspirovaném "You're A Germ"

27.08.2015 18:02 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Na debut Britů Wolf Alice se čekalo dlouho, ale výsledek je velkolepý. "My Love Is Cool" je podle bookmakerů jedním z nejžhavějších adeptů na letošní Mercury Prize. Pokud patříte k posluchačům, kterým se až do dnešních dnů dařilo jejich hudbě úspěšně vyhýbat, napravit to můžete s čerstvě vypuštěným videoklipem "You're A Germ".

Pro jeho natáčení se kapela nechala inspirovat horory. "Jsme velcí fanoušci hororů, na cestách si vždycky nějaký koupíme a společně ho sledujeme. Už jsme přišli na to, kdo zemře jako první v zombie apokalypse, které se bezpochyby nevyhneme, Joff umí skvěle napodobit Leatherface z Texaského masakru a bylo jenom otázkou času, než natočíme i něco vlastního," stojí v jejím prohlášení.

A vskutku - v klipu čekají na muzikanty mnohé nástrahy z legendárních hororových snímků. Narozdíl od filmových předloh, ale dostávají více šancí, jak se s nimi vypořádat, a proto je na konci možná čeká happyend. Nebo ne? Projděte si celým hororovým maratónem a odpověď na otázku si najděte sami!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY