- musicserver.cz">

One Direction k dohadům o rozpadu kapely: "Nikam se nechystáme, jen si dáme pauzu!"

25.08.2015 18:15 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Populární britský boyband nedávno šokoval všechny své fanoušky prohlášením, ze kterého vyplynulo, že by se formace mohla chystat do předčasného důchodu. Naštěstí pro ně se osazenstvo formace rozhodlo své plány objasnit - během příštího roku si dopřejí pouze pauzu, během které se budou věnovat svým sólovým počinům.

Zprávy o konci kariéry One Direction se objevily během uplynulého víkendu. Přišel s nimi bulvární plátek The Sun a uváděl citaci zdroje, který prozradil: "Chlapci jsou spolu už pět let, což je pro boyband neskutečně dlouhá doba. Zcela si zaslouží mít alespoň roční pauzu a šanci věnovat se svým vlastním projektům." Nyní se slova chopili sami zpěváci formace Niall Horan a Louis Tomlinson a na sociálních sítích vzkázali posluchačům: "Moc si vaší podpory ceníme, ale nepanikařte! Nikam nejdeme, jen si dáme chvíli pauzu!"

Připomeňme, že poslední deska One Direction s titulem "Four" vyšla v loňském roce. Koncem července se ale v rádiích objevil singl "Drag Me Down", kterým boyband uvozuje své páté studiové album, které by mělo vyjít v následujících měsících.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY