Rozpad Guns N' Roses? Z kapely odešel během týdne už druhý hudebník

06.08.2015 10:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Jen co se v médiích objevily spekulace o nové desce kultovní formace Guns N' Roses, začaly řady formace značně řídnout. Nejprve koncem července odešel kytarista DJ Ashba a nyní ho následoval hlavní hráč na kytaru Bumblefoot. V jeho případě se ale začalo spekulovat už před rokem, zdali je ještě součástí kapely.

DJ Ashba se rozhodl odejít z GNR a naplno se věnovat projektu Sixx:A.M. Ke Guns N' Roses se připojil v roce 2009 a strávil zde bez přestávky posledních šest let. Boční projekt založil společně s Nikki Sixxem z Mötley Crüe v roce 2007 a od té doby vydali už tři studiová alba. Poslední z nich "Modern Vintage" vyšlo v roce 2014.

A jak se to jinak s Guns N' Roses má? "Budoucnost je nejasná. Sám jsem o kapele už nějakou dobu neslyšel," prozradil docela nedávno další kytarista Richard Fortus. Ten v kapele působí od roku 2001, takže je nejvytrvalejším článkem nového line-upu. Ještě dodal: "Naposledy se ke mně doneslo, že se mají dokončovat některé naše nahrávky, vydat se mají v příštím roce a v plánu je turné. Už je to ale chvíle, co jsme byli v kontaktu, takže skutečně nevím."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY