Hudba s párkem a hořčicí opět na Vltavské

04.08.2015 11:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hudební festival s názvem Hudba s párkem a hořčicí se po roce vrací, v zahradě bývalé drážní celnice v Praze na Vltavské se v neděli 9. srpna od 15 hodin koná jeho třetí ročník. Představí se celkem šest hudebních formací: Heřman Švihák, Povětroň, Neue mädchen, Niceland (solo), Rituály a Vobezdud.

Svůj název dostal tento letní festiválek od faktu, že vstupenka v ceně 170 korun návštěvníka opravňuje ke konzumaci jednoho párku z hořčicí, půllitru piva a samozřejmě libovolného množství hudby. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Nabídka občerstvení je ovšem podstatně širší, včetně stánku s palačinkami.

„Děkuji všem, kteří nás podporují a zcela nezištně pomáhají, a můžeme díky nim uspořádat letos již třetí ročník! Děkuji firmě Quix, která má lví podíl na úspěchu celé akce. V neposlední řadě děkuji našim návštěvníkům, kteří při uplynulých ročnících vždy vytvořili takovou atmosféru, že se nám znovu chtělo trávit víkendy a dovolené přípravou festiválku. Doufejme, že opět vše klapne včetně počasí,“ říká Zuzana Špalová, zakladatelka a hlavní organizátorka festivalu.

Ačkoli Hudba s párkem je akcí především hudební, pořadatelé nabízejí také zajímavý doprovodný program. Zejména pro děti, ale i jejich starší kamarády je připraveno je několik výtvarných dílen a her, tetování jaguou a další aktivity. Samozřejmostí je zdravotnický dozor.

„Úžasné nedělní odpoledne strávené s přáteli a kamarády, ale hlavně skvělou muzikou. Skvěle bylo postaráno i o děti v jejich koutku. Prostě neděle jak vymalovaná. A hudebně bez chybičky. Příští rok jdu zas,“ řekl loni po festiválku Mirek Brůna, jeden z návštěvníků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY