Richard Durand si na další díl "In Search Of Sunrise" pozval BTho

06.08.2015 17:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zhruba po roce se na scénu vrací holandský DJ a producent Richard Durand, aby fanouškům dopřál v pořadí třinácté pokračování úspěšné kompilační řady "In Search Of Sunrise". Tentokrát mu s ní vypomohl BT.

Novinka, jež opět čítá tři disky, je věnována Amsterdamu, který je považován za jedno z nejdůležitějších evropských měst pro elektronickou a tranceovou hudbu a zároveň je Richardovým rodným městem. Jak DJ mimo jiné uvedl, jde díky tomu o jeho doposud nejosobnější kompilaci, kterou kdy dával dohromady.

Možná proto si na pomoc povolal BTho, legendárního amerického producenta, DJ a skladatele. Společně s ním Durand vybral sedmačtyřicet songů, které komplet rozděluje do tří setů. Některé songy si na kompilaci odbudou svoji úplnou premiéru, kromě nich na "In Search Of Sunrise 13.5: Amsterdam - Mixed By Richard Durand & BT" najdeme i aktuální hity od Andyho Moora, Tenishia, Artyho, Moonbeam, LTN nebo Andyho Duguida.

Titul vyšel digitálně v druhé polovině července, na první srpnové dny je naplánováno jeho fyzické vydání. To se našim obchodům nejspíš opět vyhne, čeští fanoušci tak mohou vzít za vděk oficiální internetový obchod labelu Blackhole Recordings. Než si komplet zakoupíte, můžete si jeho průřez poslechnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY