Foals zveřejnili podrobnosti o novém albu "What Went Down"

23.07.2015 12:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Není to tak dlouho, co jsme představili titulní píseň a zároveň i pilotní singl nové desky Foals. Nyní formace z Oxfordu prozradila o čtvrtém albu s názvem "What Went Down" další podrobnosti.

Novinka pětičlenného seskupení, které za svůj předchozí počin "Holy Fire" získalo i nominaci na prestižní Mercury Price a obdrželo ceny časopisů Q a NME, bude obsahovat deset písní. Kromě digitální verze bude od 28. srpna k mání samozřejmě i na CD a pro milovníky černých desek v limitované verzi na vinylu.

Veřejnosti skupina v minulých dnech stihla představit také další píseň. Počátkem týdne ve vysílání BBC Radio 1, respektive v pořadu Annie Mac měla světovou premiéru skladba "Mountain At My Gates". Pokud jste píseň ještě neslyšeli, učinit tak můžete pod článkem, popřípadě můžete vyrazit v srpnu na slovenský Grape festival, kde song jistě taktéž zazní.

Doplňme ještě tracklist alba. Bude obsahovat tyto skladby: What Went Down, Mountain At My Gates, Birch Tree, Give It All, Albatross, Snake Oil, Night Swimmer, London Thunder, Lonely Hunter, A Knife In The Ocean.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY