Inna připravila nové album, na singlu "Bop Bop" vypomáhá i Eric Turner

19.07.2015 15:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rumunská zpěvačka Inna má opravdu velkou výdrž. Poslední roky sice sází jeden singl za druhým, žádný velký úspěch se ale nějak ne a ne dostavit. Ona a její management to i tak nevzdávají a pro její hudbu hledají odbyt. V současné době se soustřeďují na Japonsko, kde za pár dní vyjde album s názvem "Body And The Sun" (ve zbytku světa to bude až koncem září). Jde o čtvrtou řadovku, na kterou Inna zařadila všechny vydané singly z poslední doby a doplňuje je i několika novinkami.

Tou hlavní je v současné době song "Bop Bop". Hostuje v něm (ve Švédsku žijící) americký zpěvák a skladatel Eric Turner, kterého si můžeme pamatovat z hitu Tinie Tempaha "Written In The Stars" nebo díky spolupráci s Aviciim na singlu "Dancing In My Head". Jeho nevšedně zabarvený hlas do letně taneční písně, jež se line ve středním rytmu, překvapivě moc dobře pasuje a tvoří příjemný kontrast s hlasem zpěvačky.

Trošku slabší je to s vizuálem. Černovlasá Rumunka, které již táhne na třicítku, má půvabu na rozdávání, takže klip se opět točí hlavně kolem ní a jejích dokonalých křivek. Tentokrát se většina klipu odehrává na předváděcím molu (a jeho zákulisí), kde zpěvačka opravdu exceluje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY