Sinéad O'Connor je pobouřená z Kim Kardashian na titulce časopisu - musicserver.cz">

"Co dělá ta p... na obálce Rolling Stone?" Sinéad O'Connor je pobouřená z Kim Kardashian na titulce časopisu

15.07.2015 09:21 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Irská muzikantka Sinéad O'Connor má dobu své největší slávy sice za sebou, ale k aktuálnímu dění na hudební scéně má stále co říct. A to pořádně jadrným slovníkem a naostřeným jazykem. Před dvěma lety byla kupříkladu notně probírána její slova na adresu mladší kolegyně Miley Cyrus. O'Connor tehdy napsala otevřený dopis, v němž jí mimo jiné přátelsky radí, aby se "nechovala jako prostitutka".

Kim Kardashian na coveru Rolling Stone
© Rolling Stone
Naposledy se osmačtyřicetileté umělkyni dostalo do rukou aktuální číslo časopisu Rolling Stone. A to, co na jeho titulní straně uviděla, předčilo všechny její nejhorší představy. Hudební časopis totiž věnoval titulku Kim Kardashian, respektive Kim Kardashian a jejími obřímu dekoltu, vedle něhož se bojácně krčí jména jako Tame Impala nebo Disclosure.

"Co ta pi*a dělá na obálce Rolling Stone? Hudba oficiálně zemřela. Kdo mohl vědět, že to bude právě Rolling Stone, který ji zabije? Simon Cowell a Louis Walsh už nejsou ti jediní, které z toho můžeme obviňovat. Bob Dylan musí být zku*veně šokovaný," vzteká se zpěvačka v nejnovějším příspěvku na svém Facebooku, který doplnila hashtagem #‎BoycottRollingStone‬.

Není to přitom poprvé, co se magazínu dostalo kritiky za zvolený cover. V roce 2013 to kupříkladu pořádně schytal za fotografii Džochara Carnajeva, jednoho z hlavních aktérů bostonského masakru.

Nás nyní ale zajímá jediné: Jestlipak na výtky O'Connor zareaguje i manžel Kardashian Kanye West, patentovaný odborník na umění a skutečnou hudbu?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY