Lindsey Stirling vystoupí ve Žlutých lázních už v sobotu

10.07.2015 16:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Americká senzace Lindsey Stirling vystoupí již tuto sobotu pod širým nebem ve Žlutých lázních. Do Prahy se vrací s novou show po podzimním vyprodaném koncertě v Incheba Aréně. Přiveze s sebou svůj jedinečný mix houslí, taneční hudby a nápaditých choreografií. Během večera zazní jak skladby z posledního oceňovaného alba "Shatter Me", (např. Billboard Awards a YouTube Music Awards), tak i předchozí úspěšné hity, které vytvoří průnik celou její hudební tvorbou.

Lindsey Stirling začala hrát na housle v pouhých pěti letech. Prorazit se jí povedlo i díky producentovi Devinovi Grahamovi, který jí oslovil po účasti v soutěži "Amerika má talent". Natočili spolu veleúspěšné hudební video "Crystallize", které má na serveru YouTube přes 125 milionů zhlédnutí. Díky originálnímu propojení klasických houslí, současné elektroniky, tance a výpravných videoklipů je Lindsey jednou z nejúspěšnějších muzikantek dneška. I díky tomu ji ke spolupráci přizvala taková jména jako Pentatonix, LMFAO či John Legend. Velký úspěch slavilo již debutové album Lindsey Stirling, vloni na něj navázalo aktuální "Shatter Me", které sbírá jak kladné recenze, tak i nejrůznější hudební ceny.

Před sobotním koncertem Lindsey Stirling zahraje ve Žlutých lázních známý DJ Friky. Druhý set odehraje v rámci afterparty (Tančírna), na které ho doplní Djane Lu Michell (Modrý bar). Večer tak bude pokračovat v duchu kvalitní taneční hudby. Vstupenky lze zakoupit na GoOut a Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY