Kytarista Slash bude na jaře nahrávat novinku, má být hodně rytmická

29.06.2015 18:30 - Petra Hubáčková | foto: Geffen Records

Jestli hledáte na hudební scéně stoprocentního workoholika, jedním z největších adeptů bude jistě kytarista Slash. Hudebník známý z řad Guns N' Roses vydal společně s Mylesem Kennedym a kapelou The Conspirators poslední desku "World On Fire" teprve loni a už má plno námětů na další počin. Nahrávat se má začít příští rok na jaře.

"Pracujeme na novém materiálu," prozradil Slash v rozhovoru pro Billboard. "Jakmile budeme mít za sebou probíhající turné, vrhneme se do předprodukce a někdy na konci jara se zavřeme do studia, kde budeme nahrávat."

V mezičase si chce s ostatními dopřát pár týdnů oddechu. Nic se ale nemá přehánět a Slash k procesu nahrávání dále uvedl: "Když jsme na turné, mám pocit, jako by to šlo samo. Pracuje se mi tak nejsnadněji a rozhodně lépe, než když jsem doma."

Ke zvuku nových písní kytarista řekl: "Jsou velice rytmické, a to je přesně to, oč mi jde. Uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. Začnete s myšlenkou, která se rychle přemění do jiné. Nyní se zdá, že budeme mít pro naše fanoušky opravdu skvělý materiál, takže se docela těším."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY